Depresjon og angst Exercise

Trening kan være en viktig mestring mekanisme for å håndtere psykiske lidelser som depresjon og angstlidelser. Trening frigjør endorfiner, som er feel-good kjemikalier, inn i hjernen og kroppen. Det er også bevist å redusere stress. En 1999 studie publisert i Archives of Internal Medicine fant at regelmessig trening var like effektiv som antidepressiva Zoloft i behandling av depresjon. Til Start

Personer med depressive og angst lidelser ofte har problemer med å komme opp om morgenen for å gjøre rettene. Det kan virke som en umulig oppgave, da, å følge et treningsprogram, noe mange psykisk skikket voksne finner seg ikke i stand til å gjøre. Nøkkelen, som med noen kur for psykiske lidelser, er å ta små skritt. Start med å gjøre lett trening et par ganger i uken, du trenger ikke å gjøre mer enn du ønsker i begynnelsen. Arbeid deg oppover til større mengder trening.
Maksimal effekt

For full effekt, må du omtrent en halv time med trening tre til fem ganger i uke. Når du har jobbet deg opp til det, bør du begynne å føle seg bedre. Din depressive og angst symptomer bør bli redusert, og du kan legge merke til andre gunstige effekter, som å sovne lettere og være i stand til å konsentrere seg lenger.
Persistens

Utholdenhet er nøkkelen, og for å holde symptomene på psykiske lidelser i sjakk du trenger for å holde treningen på en ukentlig basis. Dette kan være vanskelig, spesielt når du føler deg spesielt deprimert eller engstelig, og du er mindre tilbøyelig til å utøve. En måte å øke sannsynligheten for øvelsen er å velge en aktivitet du liker. Det spiller ingen rolle hva trener du gjør, så lenge du får blodet pumpe. Så tenk på det, og velge noe du liker.
Support

Psykisk helsearbeidere kan være svært nyttig med et treningsprogram. Hvis du ser en psykolog for en angstlidelse eller en annen psykisk lidelse, snakke med ham om dette. Han kan hjelpe finne ut en god øvelse plan for deg, og vil være i stand til å fortelle om det fungerer. Også ha en venn tilgjengelig er nyttig. Noen dager du bare ikke ønsker å utøve. Finn en venn du kan ringe når det skjer, slik at han kan snakke deg til å komme opp av sofaen og inn på sweatsuit.

helse

· Forventet levealder med spiserør Cancer 
· Hvordan behandle Post hemoragisk Hydrocephalus 
· Hvordan finne glede i de tøffe tidene 
· Best Anti Aging Skin Care System For Beautiful Skin 
· Definisjon av Whipple prosedyre 
· Hvordan skjule abdominal brokk med en Binder skjorte 
· MS-anfall Symptomer 
· Et utvalg av dietter for A Natural Body Detox 
· Hvor mange dager kan man overleve uten mat? 
· Hvordan bli kvitt skabb Midd for Humans