Hvordan takle Manic Depression Med humor

Manic depresjon er en lidelse som påvirker hjernen. Det fører til alvorlige endringer i humør og aktivitet. Manisk depresjon er også kjent som bipolar lidelse. De to begrepene brukes om hverandre. Det kan være alvorlige og ødeleggende. Det kan resultere i tap av arbeidsplass, mislykkede forhold og med selvmord. Det finnes ingen kur for manisk depresjon, men det er mulig å leve et rikt liv med det. Imidlertid innebærer at generelt riktig medisinering, terapi og endringer i livsstil. En slik livsstilsendring er en holdningsendring. Mens manisk depresjon er en alvorlig sykdom, er det viktig å lære mestringsstrategier. En slik mekanisme er humor. Du trenger:
Komedie filmer
Vis flere instruksjoner
Instruksjoner
en

slå opp morsomme vitser på internett. Dette er en flott ting å gjøre når du opplever en svært lav stemning. Oppsøke vitser skrevet av komikere eller andre som du finner humoristisk. Hvis du ikke har tilgang til Internett, sjekk ut en spøk bok fra biblioteket eller kjøpe en fra en bokhandel.
2

Når du har en spesielt vanskelig tid, lene seg tilbake og le av det. Dette er lettere sagt enn gjort, men det kan være svært effektive. Stress er spesielt vanskelig å håndtere for folk som lider med manisk depresjon. Hvis du kan se humoren i enhver situasjon, som vil hjelpe deg å komme gjennom den.
3

Spill en practical joke på en venn eller elsket én. Dette kan virke barnslig, men det er virkelig vanskelig å ikke le av praktiske vitser. Gjøre noe dumt som å plassere en whoopee pute på en stol og se hvem som faller for det. Du kan deretter le sammen.
4 p Hvis du har en ektefelle eller partner, dyrke inne vitser med dem. Ikke bare hjelper dette deg å takle manisk depresjon. Det hjelper deg også styrke båndet med partneren din. Snakk om morsomme øyeblikk som du har delt eller vitne sammen.
5

Watch komedier. Den type komedie vil avhenge av dine egne interesser. En morsom eller dum komedie film kan være akkurat det du trenger. Det er vanskelig ikke å le når du ser en, selv om du er i dypet av depresjon.
6

Catch en stand-up komedie show. Det kan være vanskelig å forlate huset når du arbeider med manisk depresjon. Men en komedie show er nesten garantert å indusere latter og en følelse av positiv velvære.

helse

· Hvordan kan jeg fjerne flekker fra Keramiske tannregulering? 
· Forskning før du ansetter Plastic Surgeon 
· Hvordan betale for Spine Surgery 
· Hva er Revitagen FX Stretch Mark Cream? 
· Hvordan bruke Joint-Protection teknikker for å behandle Arrthritis 
· Hvilke merker av flaskevann Har du ikke BPA i dem? 
· Bright White Teeth endre måten Others Se deg 
· Prostatitt Forebygging 
· Blærekreft behandlingstilbud 
· Hvordan berolige en Leddgikt Knee