Hvordan unngå Ensomhet

Ensomhet slår oss alle på ett eller annet. Noen ganger er det knyttet til tapet av en kjær eller en overgang til en ny by, noen ganger virker det som det flater uten noen åpenbar grunn. Hvis du er klar over de begynner følelser av ensomhet, skjønt, det er mye du kan gjøre for å unngå det. Instruksjoner
en

Opprettholde helsen din. Når helsen svikter, kan du ved en feiltakelse begynne isolere seg fra andre, spesielt når du blir eldre. Hold deg i form, spise godt og opprettholde mental årvåkenhet for å holde deg engasjert med verden og unngå følelsen ensom.
2

Exercise utenfor hjemmet. Dette kan bety å gå en tur i nabolaget ditt, deltar yoga eller pilates klasser eller bli med et treningsstudio. Trening hjelper deg å holde lykkelig og sunt, og går utenfor hjemmet lar deg kommunisere med andre positivt, selv om det bare smilende til naboen din. Du kan selv finne en øvelse partner.
3

Aksepter deg selv og innse at du er en god person, selv om du føler at folk unngår deg akkurat nå. Søke behandling hvis du har problemer med å godta deg selv eller finne trøst i religion.
4

Slipp forestillinger om hva som skal skje, og med regler som ikke fungerer for deg lenger. Hvis du bruker tiden din innsnevring dine valg og tenke på hva du bør gjøre, lukker du ned for mange muligheter til å samhandle med andre og å utforske deg selv, resulterer som i følelser av ensomhet.
5

Bli med gruppe som deler en av dine hobbyer. Hvis du ennå ikke har en hobby, prøv en der du alltid har vært interessert. En hobby gruppe setter fokus på hobby i seg selv, slik at du ikke trenger å ha personlige samtaler hvis de er ubehagelig for deg.
6

Nå ut til fremmede du møter for å unngå ensomme følelser. Et av resultatene av ensomhet er en følelse av frakobling til andre. Å snakke med folk, selv om det er bare å spørre dem hvordan de er, eller gi dem en oppriktig supplement, kan hjelpe deg å se at du er en del av en større gruppe.
7

Bli involvert i det politiske liv fellesskapet. Dette gjør at du kan føle deg koblet til fellesskapet og til dine naboer. Du kan også bidra til å gjøre positive endringer i din kommune, og føler meg stolt av dine prestasjoner.

helse

· Forklaring av solpaneler 
· Social Security Disability & radikulopati 
· Lunge metastatisk sykdom 
· Migrene endring av livsstil er ditt beste våpen for å forhindre migrene Prøv …
· Hvordan helbrede og beskytte Your Voice 
· Hva gjør L-lysin gjøre for å Cardiovascular Health? 
· Det sanne Remedy For skjoldbrusk forhold 
· Påvirker The Weather ryggsmerter? 
· Sunn Familier Regjeringen Program 
· Hvordan kan Baklofen Hjelp multippel sklerose og Cerebral Parese?