Hvordan man skal håndtere depresjon på egen hånd

Vi går gjennom depresjon på noen punkter i våre liv. I denne korte artikkelen vil jeg gi deg noen skritt å ta som vil hjelpe deg å overvinne din depresjon. Instruksjoner
Hvordan man skal håndtere depresjon
en

Når deprimert vi alle en tendens til å legge seg hjemme og ikke ønsker å gjøre noe, men sove. Stå opp, dusj og gå ut hvor som helst, selv om det er bare å vinduet butikk.
2

Lytt til fengende musikk. Sett på en livlig stasjon og synge med på gledelig, inspirerende musikk.
3

Skriv om din depresjon. Kjøp en journal på ditt lokale apotek eller skole forsyning butikken og skrive ut alle følelsene dine i detalj. Gråte hvis du må, men pass på å ikke holde det hele i.
4

nå ut til familie og venner og tilbringe mest mulig tid med dem. Det er de som ser opp til deg eller støtte og elsker deg uansett hva. Snakk med dem om depresjon og bare holde deres selskap.
5

Hold opptatt. Ta opp noen nye hobbyer eller bringe tilbake de gamle du elsket som du har satt til side. Husk de tingene som gir deg glede og gjøre dem.
6

Bli med et treningsstudio eller begynne å trene på ditt lokale park. Working ut vil ikke bare gjøre deg se bedre, men også føle deg bedre. Når du arbeider ut det får kroppen til å frigi eufori-induserende hormoner.

helse

· Hvordan trene for Ear stifting 
· Spice Up The Air og bedre helse med Saffron 
· Hvordan finne ut om noen har Medical Insurance 
· Hvordan hjelpe barn med AIDS 
· Behandlinger for en Viral Flu 
· Hvordan identifisere piller etter Utseende 
· Opprettholde sunne tenner 
· Doping bivirkninger 
· Hals muskelproblemer 
· Slik: Cures for en natt Hoste