Hvordan å kjempe Depresjon

Depresjon lammer ofte den lidende, noe som gjør det vanskelig å bekjempe. Når en person er deprimert, kan det føles som hun er fanget i en følelsesmessig mud pit. Depresjon er utmattende og bærer en person ned. Dette feller dem i en syklus der de trenger energi for å bekjempe depresjon, men depresjon safter at energi. Ved å bruke touchstones som en livline, kan en deprimert person bryte denne syklusen og bevege seg mot utvinning. Instruksjoner
en

Bestem deg for hva du vil ha i fremtiden. Forestille seg hvordan livet ville vært hvis du ikke var sliter med depresjon, og tenke på hvor du ønsker å være et år i fremtiden. Hva om tre eller fem år på veien? Kom opp med både kortsiktige og langsiktige mål.
2

Tenk trinnene det ville ta å få til disse målene. Hvis du ikke var lammet av depresjon, hva kan du gjøre for å få dem til virkelighet? Hvilke konkrete tiltak kan du ta?
3

Bruk målene som nøytrale touchstones å hjelpe deg å begynne å ta små skritt fremover. Depresjon er en passiv følelser, så du må holde deg fokusert på handling. Når du føler deg fast, spør deg selv: "Er jeg en reaktor til depresjon, eller jeg velger en handling som beveger meg nærmere målene mine?" Hvis svaret er den tidligere, spør deg selv: "Hva kan jeg gjøre akkurat nå for å komme seg ut av reaktiv posisjon og ta et skritt videre?"
4

feire små suksesser. Du kan ikke kurere depresjon over natten. Det tar vanligvis en stund å komme til en deprimert og håpløs punktet, så det vil ta tid og krefter på å erobre den. Hver gang du klarte å ta et skritt mot dine mål og touchstones, gratulerer selv. Hvis du har en dårlig dag og ikke gjøre noen fremgang, ikke banke deg opp. I stedet spør deg selv: "Hva kan jeg gjøre annerledes i morgen så jeg skal være i stand til å gjøre noen fremgang?"

helse

· Behandlinger for Salmonella 
· Slik gjenoppretter fra Hornhinnen Lasik 
· Forhold forårsaket av HPV 
· Hvorfor du ikke bør begynne å røyke 
· Tidlige symptomer på HIV-relatert nevropati 
· Alkalisk vann kreft behandlinger 
· Hva er en Hamstring Pull 
· Lap Band Surgery Pain 
· Om skadede nerver 
· Hva Astma er