Hvordan å legge på seg når du har en depresjon

Hvis du er deprimert, er sjansen stor for at kroppen reagerer på det på én av to måter: enten å få vekt eller miste vekt. Begge er ille, men å miste for mye vekt kan være ekstremt farlig og til og med dødelig. Miste for mye vekt eller miste vekt for raskt kan føre til nyreskader og andre helsemessige problemer. Så hvordan får du vekt når du ikke kan finne viljen til å spise? Her er noen tips om hva du kan gjøre for å få vekt når du er deprimert. Instruksjoner
Økende vekt under depresjonen
en

Be om hjelp fra venner og familie. Få hjelp av venner av familien til å lage måltider, bringe dem til deg og sitte med deg mens du spiser. Dette bidrar til å overvinne mangelen på vilje til å stå opp og lage din egen mat og manglende interesse for maten selv.
2

Gjør det pent. Når du gjør mat, gjøre det attraktivt. Stirre ikke bare slop mat på tallerkenen og deretter gjøre på det. Ta deg tid til å forberede hvert hovedrett og ordne og pynte det pent. Når du ikke er deprimert du kanskje ikke bryr seg hva maten ser ut før du spiser den, men når du er deprimert, vil en trist leter tilbyr bare føle deg mer ulykkelig.
3

stå opp og komme i bevegelse. Det kan ta litt innsats fordi når du er deprimert føles det som om alt du ønsker å gjøre er å krype under dyna og håper verden går bort, men trening er en stor stress og depresjon reliever. Det hjelper også forbedre appetitten og hjelper deg opp i vekt når du er deprimert.
4

Sørg for at du får nok søvn. Når du er deprimert kan det virke som om du tilbringer hele livet ditt i sengen, men sjansene er du kaste og slå, ikke sove. Hvis du har problemer med å sove bør du kontakte lege for mulig medisinsk hjelp. Få nok søvn er en viktig faktor i kroppens evne til å regulere matinntaket og vekt.
5

Drikk kosttilskudd. Det finnes en rekke ernæringsmessige vekt-økende drinker på markedet for dem som ikke kan få nok kalorier og næringsstoffer fra en vanlig dags matinntak. I løpet av de verste delene av depresjon, er når du spiser et ork uansett hvordan du skjære den, sørg for at du drikker rikelig med kosttilskudd som Boost eller Pass.

helse

· Hva du kan forvente fra et telefonnummer Chat Session 
· Do S Og Don Ts For effektivt vekttap! 
· Bat Rabies 
· Hvordan behandle kullosforgiftning 
· CMS Retningslinjer for Medicare Advantage Plans 
· Hvordan få luft ut av en sprøyte 
· Hoftekam autograft Teknikker 
· Bivirkninger av Metoprolol succinate 
· Hva er de medisinske bruksområder for HGH 
· Slik tester for HIV-1 og HIV-2