Depresjon og angst Symptomer

Depresjon og angst symptomer bør aldri bli ignorert. Opplever noen av disse symptomene kan gjøre livet vanskelig, smertefull og selv uutholdelig. Hvis du eller noen du kjenner opplever noen symptomer på depresjon og angst, er det viktig å gå til en lege så snart som mulig. Vekt

vekt gevinst eller tap er et symptom på både angst og depresjon. Folk enten slå til mat for komfort eller mister appetitten når de føler seg deprimert og /eller engstelig.
Sleep

Overdreven sover samt søvnvansker er også tegn av depresjon og angst. Noen mennesker sove mer for å unngå sine følelser, mens andre er fortært av sine følelser, og synes det er vanskelig å slå av tanker i hodet og sovner.
Aktivitet

Noen opplever depresjon og angst mister ofte interessen for tidligere favoritt aktiviteter eller delta i noen aktiviteter i det hele tatt.
tanker

Tanker om håpløshet, verdiløshet og frykt er tegn på depresjon og angst. Noen mennesker har også tanker om selvmord.
Konsentrasjon

Depresjon og angst symptomer inkluderer generelt et problem med konsentrasjon. Det kan være at de motstridende tanker i hjernen forårsaker en manglende evne til å konsentrere seg eller at depresjon er så sterk at tanker om håpløshet forbønn alle andre oppgaver som krever konsentrasjon.
Panic

Depresjon og angst symptomer kan inkludere følelser av angst og panikk. Disse kan omfatte bankende hjerte, problemer med å puste og varm /kald blinker.

helse

· Swimmers Ear infeksjon Symptomer 
· Måter å hindre Eye Cancer 
· Hvordan du kan overvinne frykt for folkemengder 
· Hvordan behandle anoreksi Gjennom Hypnoterapi 
· Hvordan til Store oksygenflasker 
· Cranberry Dosering for blære infeksjoner 
· Lungebetennelse Symptomer hos Småbarn 
· Modeller for Writing Short Stories for Spiritual Care 
· Om proteser med klips 
· Hvordan hjelpe et barn Cope med en Gender Identity Disorder