Hvordan Stopp Depresjon

Depresjon kan ta over hele livet. Men du har makt til å stoppe depresjon i sitt spor. Det finnes mange metoder for å behandle depresjon, og ikke alle av dem vil være riktig for deg, men med litt forskning og litt omtanke, kan du stoppe depresjon for godt. Instruksjoner
en

Erkjenner at du er deprimert. Depresjon er ikke noe å skamme seg over, men du kan ikke begynne å føle seg bedre til du ikke lenger er i fornektelse om depresjon din.
2

Snakk med en profesjonell. Å snakke med en terapeut om depresjon er en fin måte å ta de første skrittene mot ending kamp med depresjon. Terapeuter, psykologer, "krymper": vi har mange ord for å beskrive folk som hjelper oss å håndtere våre følelser, men de gjør det bra på jobben. Å snakke med en terapeut kan være en flott første skritt mot å håndtere depresjon.
3

vurdere å gå på anti-depressiva. Antidepressiva kan være en flott måte å starte å bekjempe din depresjon. Snakk med en lege om å gå på antidepressiva hvis du er interessert i muligheten. Det er noen ganger komplikasjoner med antidepressiva og barn, antidepressiva og pregnacny, antidepressiva og amming, og antidepressiva og vekttap, så vurdere alle disse faktorene før du velger et antidepressivum.
4

Få tilbake ut i verden . Med hjelp av terapi eller antidepressiva kan du være klar til å prøve å komme ut i verden. Fokus på små prosjekter som du kan ta kontroll over, eller komme tilbake til aktiviteter som du pleide å elske.
5

Du har allerede erkjent at du ble vist tegn på depresjon eller symptomer på depresjon, og fant behandlinger for depresjon og depresjon medisinering. Nå tar et minutt å tenke på hva som virkelig gjør deg glad, slik at du kan unngå tilbakevendende depresjon.

helse

· Assistanse With The Michigan Medicare Supplement Plan 
· Rettsmidler for å få lindring i Arthritis Pain 
· Magen stifting Prosedyre 
· Unngå tånegl sopp 
· Hva er fordelene med Tanntråd tenner og tannkjøtt? 
· Naturlig rettsmidler for ADHD 
· Liste over GNC vitaminer 
· Om Teen Pregnancy Prevention Konferanser 
· Andre måter å forebygge kreft 
· Hvordan Care for nervesystemet