Husmødre og depresjon

Selv om mange ser det som en myte, er flere og flere husmødre diagnostisert med noen form for depresjon. Det er både sosiale og biologiske faktorer som forårsaker depresjon i husmødre. Forvirring

løpet av de siste tiårene, har rollen som kvinnen i hjemmet endret. Mange husmødre blir deprimert fordi de er forvirret akkurat hvilken rolle de spiller i hjemmet.
Role

dag er det ikke uvanlig for mødre å jobbe, men husmødre kan slite med sin rolle som en husmor. Noen koner føler bor hjemme tar bort fra deres mulighet til å holde en karriere eller "gjøre noe" med sine liv.
Graviditet

Tjue prosent av kvinner opplever depresjon under svangerskapet. Dette betyr at kvinner føler seg trist og hjelpeløs for mer enn en to-ukers periode. Mange opplever postpartum depresjon i tillegg.
Kjønn

Kvinner er to ganger så stor sjanse for å utvikle depresjon over deres levetid enn menn. Det er mest vanlig hos kvinner mellom 25 og 44, som er den tiden da kvinner skal gifte seg og oppdra barn.
Barn

Jo flere barn en kvinne har, jo mer sannsynlig at hun er til å bli deprimert. Dette er knyttet til stress, biologi og den kvinnelige rollen i livet
behandling

Studier tyder på at akupunktur hjelper lindre depresjon hos gravide kvinner -. Både under svangerskapet og etter . Andre behandlinger for husmødre 'depresjon inkluderer terapi, anti-depressiva og ta opp en hobby. Mangel på sosial interaksjon er en stor årsak til depresjon, så bli med en yoga eller keramikk klasse kan også hjelpe med depresjon.

helse

· Hvordan du heve foten mens du sover 
· Om prostatatumor klassetrinn 
· Myristat & Acne 
· Hvorfor kanadierne Medisiner er så standard i USA? 
· Hvor lang tid tar det å helbrede en andre grads forbrenning ? 
· Bivirkninger av en Tazer Gun 
· En Encinitas treningsprogram for deg 
· Strategier for Managing Change 
· Bivirkninger av Phentremine 
· GAD Hvordan finne ut om du lider av generalisert angstlidelse!