Hvordan overvinne tvangstanker og tvangshandlinger

Det finnes måter å overvinne tvangstanker og tvangshandlinger som de oppstår, og du kan leve et sunnere og lykkeligere liv uten denne bagasjen. Instruksjoner
en

Lytt til et opptak av deg selv si at pesky setning om og om igjen. Denne setningen er vanligvis et spørsmål om hvorvidt du har slått av ovnen, lysene eller jern, eller kanskje det er en setning som bare gjentar seg i ditt sinn og bringer høye nivåer av angst. Lytt til uttrykket som håner deg hver dag og natt minst 1-2 timer per dag før det mister sin makt over deg. Dette er en måte å overvinne tvangstanker og tvangshandlinger som stammer fra foruroligende tanker.
2

Form sunne vaner for å overvinne tvangstanker og hindre tvangshandlinger fra forming. Mange velger å slå til avhengighet eller farlig atferd for å få en midlertidig høy som holder deres sinn av deres besettelse. Velg sunn trening, lese eller tilbringe tid med venner for å overvinne problemene dine.
3

Seek kognitiv-atferdsterapi fra en lisensiert profesjonell. Disse behandlingene har blitt perfeksjonert gjennom årene, og er svært vellykket. De er best for dem som har omfattende tvangstanker og tvangshandlinger som i stor grad forstyrre dag-til-dag aktiviteter.
4

Bruk en selvhjelp-system. Det finnes bøker tilgjengelig for de med mild til moderat obsessive atferd som kan hjelpe deg å overvinne dine bekymringer. I alle fall om du jobber alene eller sammen med en profesjonell, bør du følge behandlingen system presist.
5

Hold en daglig journal av dine tvangstanker og tvangshandlinger. Dette kan hjelpe deg å vurdere dine tilstander av angst og frykt på en jevnlig basis. Det kan også hjelpe deg å se tilbake og innse at det du fryktet ikke kommer til å passere. Ta denne informasjonen til hver ny dag med deg kan hjelpe deg å overvinne tvangstanker og tvangshandlinger.

helse

· Er det på tide å kjøpe anti rynke kremer og anti aging produkter? 
· Hvordan gjenopprette fra en Crisis 
· Medicaid Krav til Mississippi 
· Definisjon av Alzheimers demens 
· Tips til å ta ansvar for din egen helse og Forstå Health Care konto 
· Hvordan påvirker et oljeutslipp Life? 
· Brain-Research Teknikker 
· Toddler kneproblemer 
· Forstå Health Care Debatt del 1 
· Bli kvitt Of The Bulge