Hvordan identifisere de fem Tegn på fornærmende eller kontrollerende atferd

Noen ganger er det vanskelig å identifisere kontrollerende eller fornærmende oppførsel i et forhold. Noen ganger kan atferden forveksles med den personen har en dårlig dag eller bare deres personligheter. Les videre for å lære hvordan du kan identifisere de fem tegnene på fornærmende eller kontrollerende atferd. Du trenger
Et åpent sinn for å prøve å se atferd på en objektiv måte
Vis flere instruksjoner
en

Se på det fysiske aspektet av forholdet. Enhver atferd som innebærer tvang gjennom fysisk berøring, flytte, holder, slapping, spark, dytting, slag eller truende med alle typer våpen passer inn i den kontrollerende eller støtende kategori. Det er aldri en unnskyldning for å bruke fysisk tvang eller overgrep, og det er aldri offerets skyld hvis overgriperen bestemmer seg for å bruke en slik oppførsel.
2

Se på miljøaspektet av forholdet. Eksempler på dette er hvis ting av verdi er ødelagt eller knust, målrettet punching en vegg, eller treffer et bord. Dette er faktisk taktikk laget for å skremme.
3

titt på det verbale aspektet av forholdet. Denne oppførselen varierer alt fra generell put-downs til nedsettende kommentarer, navnet ringer og verbale trusler. Det formål er å undertrykke og fornedre.
4

titt på den seksuelle aspektet av forholdet. Denne oppførselen varierer på et kontinuum. Den nedre enden innebærer retten til si no. Flytte opp skalaen, innebærer det tvinge noen til å engasjere seg i seksuell aktivitet gjennom verbale eller atferdsmessige midler.
5

titt på det psykologiske aspektet av forholdet. Tillatelse er nødvendig for å forfølge mål. Det er en isolert fra familie og venner, er myndighet med barn undergravd, er meningene nedsatte eller ignorert, og ting av betydning er devaluert.

helse

· Slik Cure forkjølelsessår i tre dager 
· Fordeler og ulemper med Kolesterol 
· Hvordan å rehabilitere en skulderskade i Fotball 
· Hodepine i puberteten 
· Hvordan diagnostisere spyttkjertel Cancer 
· Herbal søvn rettsmidler - Insomnia Årsaker og symptomer 
· Hvordan Naturligvis Reduser Kvalme 
· Tegn på leversykdom 
· Visste du om ulike mosjonssykkel? 
· Early Childhood Development i England