Fakta om Residential behandling for barn

Residential behandlingssentre (RTC) yte tjenester til barn som lider av alvorlig psykisk sykdom eller følelsesmessige lidelser. Disse fasilitetene er bemannet med kvalifiserte fagfolk, fra psykiatere og psykologer til pedagoger. Et barn som ikke er i stand til å fungere i en familie og skole innstilling uten fare for seg selv eller andre kan ha nytte av et opphold i en RTC. Residential Treatment Definert

RTCs er steder hvor et barn bor borte fra foreldrene hvor hun kan være i en innstilling som gjør henne til å motta og dra nytte av terapeutisk behandling. RTC vil gi round-the-clock tilsyn for å sikre sin sikkerhet mens hun er i en skole setting, i samspill med jevnaldrende, delta i terapeutiske aktiviteter og mens hun har ledig tid. De ansatte inkluderer psykiatere, psykologer, sosionomer, barnevernspedagoger omsorgsarbeidere, kjøkken og omsorg ansatte.
Family Deltakelse

familier oppfordres til å delta i sin sønns terapeutisk program med mindre hans emosjonelle og psykiske problemer stammer fra familiens problemer, og de ansatte har bevis på familiens bidrag til sin sønns problemer. Likevel, hvis barnevernet er involvert med familien, er dette byrået sannsynlig å be om familiens engasjement for å gi familien den tiden de trenger for å løse problemene som førte til sønnens opptak til en bolig behandlingsanlegg.


korttidsbehandling

Kurs av psykologisk behandling har vært økende kortere og kortere. Mange forsikring planer krever at legen til å henvise til en psykolog, som forventes å fullføre en psykologisk evaluering for å fastslå behovet for behandling, type behandling og nivå av behandling. Forsikringsselskapet eller Medicaid vil ta den endelige avgjørelsen på disse detaljene. Hvis bolig behandling er indisert, vil forsikringsselskapet /Medicaid godkjenne for en bestemt tidsramme, utvidelser skal godkjennes som de kommer opp. RTCs nå arbeide med barn for tiden så kort som en måned - for å stabilisere mental helse og gjennomføre en intensiv evaluering av barnets behov
behandling Kategorier

Barn med. alvorlig psykisk lidelse som ikke trenger den mest restriktive nivået av plassering kan leve kortsiktig i en RTC og motta disse typer behandling: psykoanalytiske, atferd ledelse, psykoedukativ, gruppe terapi, peer kulturelle og medikamenthåndtering. Innstillingen i RTC kan bli så tett strukturert som et barn psykiatrisk sykehus eller kan ligne en gruppe hjem.
Bekymringer om RTC Placement

Mens RTC plassering og behandling er gunstig for mange barn, kan bekymringer angående muligheten for barnet til å oppgi sitt hjemmemiljø, manglende evne til å bære nylig lært atferd til sin gamle miljøet og traumatisk separasjon fra sin familie påvirke avgjørelsen om plassering av et barn trenger intensiv overvåking og terapi. I tillegg kan barn lære (og ta med hjem) de negative atferd og handlinger av andre barn i RTC. Foreldre, terapeuter og lærere må se på alle deler av bolig behandling når de vurderer nye behandlingsmetoder for barnet.

helse

· Hvordan bruke Human Growth Hormone å se yngre 
· Skalp behandling for hårtap 
· Forholdsregler for å ta etter en Persantine Radionuklide Test 
· Hvordan effektivt behandle osteoporose 
· Cyklofosfamid behandling for MS 
· Hvordan behandle Wasp Bites 
· Panikkanfall Har du Panic Disorder? Her er en liste over symptomer og forklaring…
· Hjem rettsmidler fra Neem treet 
· Reseptbelagte linser for utøvere i sin idrett 
· Slik Cure Astma