Depresjon Selvhjelp Teknikker

Som vanlig som forkjølelse, depresjon plager mange av oss fra tid til annen. Denne sykdommen kan variere i alvorlighetsgrad. Folk som føler at depresjonen ikke vil forsvinne eller som har selvmordstanker bør umiddelbart kontakte lege. For de med et mildere tilfelle av blues, er det mange selvhjelps-løsninger for å bekjempe depresjon. Mosjon, aromaterapi og enda noen kosttilskudd som omega-3 og linfrø olje har blitt funnet å være effektive. Trening

Forskere ved Mayo Clinic har funnet ut at trening tre til fem ganger i uken kan positivt påvirke ens humør. Selv trener 15-20 minutter daglig kan ha en innvirkning. Bevisene tyder på at trening kan øke nevrotransmitter aktivitet i hjernen, og dermed forsterke ens humør.
Naturlig rettsmidler

Over skranke rettsmidler kan være en effektiv selvhjelp tiltak for de som kjemper depresjon, men på grunn av interaksjoner, bør lege konsulteres før du tar noen rette. Linfrøolje, omega-3, og Johannesurt er ofte anbefalt. De kan være nyttig for dem som lider av mild depresjon, og de kan også ha nytte hjerte helse.
Aromaterapi

Selv uten mye klinisk forskning for å sikkerhetskopiere sine krav , mange mennesker tout aromaterapi å lindre symptomene på mild depresjon. Eteriske oljer brukes i aromaterapi, og mange tror de kan lindre noen av symptomene på depresjon. Aromaterapi er en komplementær terapi til andre løsninger som for eksempel medisiner, trening, etc. Noen essensielle oljer er bergamot, neroli og chamolmiles - de fleste er diffust med et stearinlys eller brukes til massasje. De kan finnes i helsekostbutikker eller markeder.

helse

· Metafysiske GEOMETRY jeg symbolikken i form og form I Crystal Healing 
· Hvordan fikse en tannpine Fast 
· Hvordan behandle Ødem Naturligvis 
· BSA Anerkjent CPR Training 
· Hvordan bruke Diet å administrere revmatoid artritt 
· Hvordan håndtere rykter 
· Hvordan behandle Brain Cancer 
· 6 måter å kurere vorter og føflekker 
· Hvordan oppdatere NPI Information 
· Forstå Diabetes og erkjenner Symptomer