Alkohol og demens

Alkohol har en effekt på en hjernen din og din generelle helse. Forskere har funnet en sammenheng mellom alkoholbruk og demens. Ironisk nok, kan overdreven bruk av alkohol føre til en økt risiko for å utvikle demens, men likevel moderat alkoholbruk kan muligens redusere risikoen. Demens Definert

Demens er en samlebetegnelse for en rekke symptomer som viser svekket intellektuell fungering. Disse symptomene er hukommelsestap, atferdsproblemer, personlighetsforandringer, forvirring, problemer med språk og en nedgang i dommen og problemløsende ferdigheter. Personer som lider av demens sliter med daglige aktiviteter og relasjoner. Demens er diagnostisert av lege hvis to eller flere hjernefunksjoner vise betydelig verdifall uten tap av bevissthet oppstår.
Hensyn

Langvarig alkoholmisbruk kan føre til flere former for demens, selv om minnet er vanligvis ikke påvirket. Demens forårsaket av alkoholbruk synes ikke å være en indikator på Alzheimers sykdom. Mengden alkohol som øker risikoen for demens er mer enn seks standard alkoholenheter per dag for menn, og mer enn fire standard alkoholenheter per dag for kvinner. Tilstanden kan vises så tidlig som i den lidende tidlige 30-årene, men det er mer vanlig på 50-tallet og utover.

Komplikasjoner

Forbruker store mengder alkohol har en direkte effekt på nervesystemet som en nervegift. Over tid kan komplikasjoner utvikle inkludert nummenhet i ens hender og føtter, forvirring og demens. Pågående tung bruk av alkohol kan også føre til dårlig ernæring og vitaminmangel (spesielt vitamin B og tiamin), som kan føre til hjerneskade. Overdreven bruk av alkohol også direkte påvirker kroppens evne til å absorbere og bruke tiamin. Alkoholmisbruk fører også til leverskader som kan føre til hjerneskade og krymping.
Prognose

Når behandles tidlig, kan demens forårsaket av alkohol reverseres dersom pasienten avstår fra alkohol, forbedrer sin diett og erstatter tapte vitaminer. I andre situasjoner er hjerneskade er for alvorlige og demens er irreversible. Det er viktig å sikre at den lidende får positiv støtte for å opprettholde avholdenhet og å administrere demens.
Mulige fordeler

Nyere forskning tyder på at moderat bruk av alkohol (en drink per dag for kvinner og to drinker per dag for menn) gir en redusert risiko for å utvikle Alzheimers sykdom enn de som drikker mye eller som ikke drikker i det hele tatt. Det antas at den beskyttende effekten av antioksidanter i noen alkoholholdige drikker som rødvin, kan være årsaken.

helse

· Hvordan å telle karbohydrater på en 1800-kalori diett plan 
· Ankelen fraktur Symptomer 
· All About Diabetes 
· Hvordan gjenkjenne symptomer på en gynekologisk lidelse 
· Øvelser for å avlaste kneet Stivhet 
· Hvordan velge Engangshansker 
· Er jeg kvalifisert for Short-Term Funksjonshemming? 
· Egenoppretting Med Reiki Energi 
· Hvor lang tid tar Stroke Recovery ta? 
· Forhindre tenner flekker