Dual Diagnosis Treatment Model

Statistikk fra National Alliance for psykiske lidelser viser så mange som 50 prosent av personer diagnostisert som psykisk syk har også et rusproblem. Alkohol og narkotika misbruk tallene viser så mange som 37 prosent av alkoholikere og 53 prosent av narkomane er også lider av en psykisk lidelse. Personer med både psykisk lidelse og avhengighet problemer får en dobbel diagnose og krever en samordnet behandling plan som løser begge forhold. Identifikasjon

En dobbel diagnose er gjort når symptomene på narkotika eller alkohol avhengighet og psykiske lidelser er til stede i et individ. Begge forholdene - avhengighet og psykiske lidelser - er diagnostisert som et sett for å sikre at behandlingsprotokoller er koordinert for å løse begge settene med symptomer. Som angst, depresjon, paranoia, vrangforestillinger og hallusinasjoner er mulige effekter av begge forhold, er det ikke uvanlig for en person å bli diagnostisert med det ene eller det andre. Når begge forholdene er til stede, men bare én blir behandlet, kan ubehandlet tilstand forverre symptomene på den andre.
Egenskaper

Nøkkelen komponent som gjør en dobbel diagnose så vanskelig å behandle, er hvordan man tilstand har en tendens til å mate inn i den andre. Det er ikke uvanlig for en psykisk syk person til å bruke narkotika og alkohol i et forsøk på å medisinere seg selv, mens personer som har misbrukt ulovlige stoffer i en lengre periode etter hvert utvikle symptomer på psykisk sykdom. Disse to forholdene kombinert sted individer på et lavere funksjonsnivå med begrenset kommunikasjon og sosialisering ferdigheter. Evnen til å kommunisere ens fullt spekter av symptomer til en profesjonell kan være utfordrende, i beste fall.
Avgiftning Behandling

dobbel diagnose behandling modellen er unik i at det må mot begge tilstander samtidig for behandling prosessen skal være effektiv. Den innledende løpet av behandlingen fokuserer på å eliminere rusmisbruk atferd samtidig redusere symptomer forårsaket av psykisk sykdom. Opptak til en avgiftning sentrum er vanligvis det første trinnet, der individer får avhengighet rådgivning, samt hjelp med å håndtere symptomer som følge av psykisk sykdom. I tilfeller hvor fysiske symptomer krever mer enn rådgivning, kan medisinering terapi gis for å behandle pågående symptomer forårsaket av avgiftning, psykiske lidelser eller begge deler.
Ettervern Treatment

Ettervern programmer er den neste linjen av behandling når en person fullfører avgiftning program. Disse programmene er satt opp på poliklinisk basis. Enkeltpersoner er pålagt å delta på vanlige rådgivning økter og kan overvåkes løpende av saksbehandlere, leger og psykiatere. Individ, gruppe og yrkesveiledning er gitt. Personer som er hjemløse kan kreve ytterligere tjenester som bolig og mat assistanse, samt bistand i å lære dagliglivets ferdigheter.
Hensyn

byråer som behandler personer med dual diagnose forholdene er ofte underfinansiert og i praksis ikke er i stand til å gi effektiv behandling. Som et resultat av individer gå i en ut av behandlingsprogrammer, forårsaker deres symptomer å forverre seg med tiden. I tillegg er tradisjonelle psykiske programmer designet for å esler personer under en enkelt diagnose. Denne en-diagnose fokus resulterer i en ensidig tilnærming som ytterligere forlenger behandlingsprosessen. Fasiliteter som spesialiserer seg på dobbel diagnose behandling er best rustet til å gi koordinert tjenestetilbud nødvendig.

helse

· Kiropraktor Therapy 
· Klordioksyd og Herxheimer reaksjon i Cancer
· Hva er behandlingen for Staph infeksjoner? 
· Om Atkin Diet & Impotens 
· Hvor lang tid tar det for brystimplantat til Drop? 
· P90X Workout Review - {The Best Fitness Training Program Tilgjengelig | Muscle F…
· Om diabetes og perifer karsykdom 
· Hva Foods å spise på visse tider av Day
· Hvordan utvikle en Acid Reflux Disease Diet 
· Osteopati Teknikker