Medisiner som brukes for Bipolar og Trichotillomania

Bipolar lidelse er preget av en stemning ustabilitet som spenner fra ekstrem eufori til lammende depresjon. Disse svinger kan vare i flere måneder, noe som tvang til pasienten og hans familie. Hvis venstre ubehandlet, forverrer tilstanden vanligvis og kan føre til selvmord. Trichotillomania er preget av impulsen til å trekke eller rive håret fra kroppen. Det er en spinkle forbindelsen mellom bipolar lidelse og trikotillomani, men begge sjelden forekomme i samme pasient. Antidepressiva

Antidepressiva er den eneste typen narkotika foreskrevet for trichotillomania, og de synes å ha svært liten effekt. Vanligvis er kognitiv terapi mest effektive. Også er det begrensede data som beviser antidepressiva er effektive hos personer med bipolar lidelse, selv om de en gang ble brukt.
Mood stablizers

De fleste mennesker med bipolarism ta stemningsstabiliserende . Leger vanligvis foreskrive litium, noe som bidrar til å regulere swing mellom mani og depresjon.

Anti-beslag Medisin

Legemidler som valporic syre, divalproex og lamotrigin er brukes for personer som er fanget i store humørsvingninger å bidra til å stoppe den voldelige svingninger.
Atypisk Behandling

Noen ganger anti-anfall medisiner ikke fungerer, og medisiner for eksempel olanzapin og risperidon blir brukt. FDA har godkjent en medisin, quetiapin, for å behandle både maniske og depressive sider av bipolar lidelse.
Angst Medisiner

Hos personer med bipolar, anti-angst medisiner som benzodiazepiner er foreskrevet for å hjelpe pasienter som har problemer med å sove.

helse

· Prematur ejakulasjon Treatment - Hvordan Heal Prematur ejakulasjon Naturligvis 
· Electron Microscope Definition 
· Alt du bør vite om Bodybuilding 
· Symptomer på Hypothyroid Disease 
· Medifast Anmeldelser fordeler med å bruke det 
· Matvarer som er god for Acid refluks 
· Poison Ivy Cure 
· Bonded Forsikret Cleaners NYC 
· Slik skaffer Individuelle helseforsikring politikk for en Infant 
· Neck Pain Relief