Hvor lenge trenger du å ta Lexapro?

Lexapro er en SSRI (selektive serotonin reopptakshemmere) som brukes til å behandle psykiske lidelser som depresjon og generalisert angst. De arbeider for å hindre reabsorpsjon av signalstoffet serotonin, det kan være tilstrekkelig distribuert og fest til nerve reseptorer. Lexapro gir ikke umiddelbar lindring, og det kan ta flere uker før du opplever symptomlindring. Hensyn

Psykologiske tilstander som depresjon og angst kan være kronisk og kan medføre kontinuerlig medisinering behandling. En person som har en reoccurring /kroniske psykiske lidelser er sannsynlig å være på Lexapro over en lengre periode.
Betydning

Individer som opplever depresjon for første gang , eller har en enkelt episode, kan ta Lexapro for seks måneder til et år.
Egenskaper

I tilfelle av ovennevnte forskrivende lege ( og tålmodig) ville vurdere pasientens symptomer etter denne tidsperioden og vurdere å redusere Lexapro dosering. Etter bruken av medisinen har sunket, kan pasienten ikke å ta det lenger hvis han forblir symptomfri.
Identifikasjon

I disse tilfellene, den presis varierer i henhold til alvorlighetsgraden og varigheten av depressive /angst episode. Pasienter som er satt på Lexapro midlertidig sjekke inn med sine leger ofte for å sikre at de ikke opplever tilbakefall.
Funksjon

For de med en kronisk tilstand, er Lexapro brukes som et terapeutisk tiltak for å holde symptomene i sjakk, selv i tilfelle at en person er symptom-fri, kan han bli bedt om å holde seg på diett, som Lexapro er ikke en kur for psykisk sykdom
<. br> Effekter
p Som sitert av Lexapro nettside, når det gjelder pasienter som har lyktes med å svare til medisinering, opprettholde behandling med Cipralex er avgjørende for å hindre at symptomene kommer tilbake. For Lexapro å fungere, må det være til stede i kroppen i en kontinuerlig periode, og dermed pasientene rådes til å ta den på samme tid hver dag. Alltid oppsøke lege, før du bytter eller endre dosen din på noen måte.

helse

· Eteriske oljer for Cushings Disease 
· Kronisk Neck Pain Fra visdomstenner 
· Hvordan forebygge forkjølelse i Babies 
· Hvordan Grow Lashes for en mer forlokkende. YOU 
· Den Ujjayi pusteteknikk 
· Bivirkninger av Ephedra 
· Kan Thyroid Problemer Årsak overdreven svette? 
· Hvordan lage en håndvask Station Med en Cooler 
· Reiki Teknikker for å forbedre Vision 
· Hofteoperasjon Komplikasjoner