Hvordan Sammenlign antidepressiva

Hvis det er flere antidepressive medisiner du ønsker å sammenligne, kan oppgaven ta litt tid, men til slutt vil du ha lært nok om medisiner for å forstå hvordan hver enkelt fungerer og deres potensielle bivirkninger. Siden det er mange antidepressiva og ikke alle av dem kommer til å fungere bra for deg, sammenligner dem vil forberede deg til å arbeide med legen din for å finne den beste medisinen. Instruksjoner
en

Vie nok tid. Vær oppmerksom på at det finnes mange typer antidepressiva, og selv om noen er like, det er mye informasjon å sortere gjennom før du kan sammenligne medisiner.
2

Opprette et diagram. Utvikle en enkel metode for å holde orden på informasjon. En måte er å lage et diagram som viser medisinering navnene nedover venstresiden med kolonner øverst for annen informasjon. I det minste må du kolonner å merke bivirkninger, interaksjoner, og advarsler. En annen tilnærming ville være å skape brede kategorier som hvordan antidepressiva virker og bivirkninger, så fyll inn navn på hvert av legemidlene som passer kategorien. Dette gjør at du kan se på én faktor som bekymrer deg mest (kanskje en interaksjon med en bestemt medisiner du allerede tar) og umiddelbart se navnene på antidepressiva i den kategorien.
3

Finn kilder. Hvis du allerede tar reseptbelagte antidepressiva, vil apoteket gi detaljert informasjon. Ellers er flere ressurser listet nedenfor.
4

kategorisere medisiner. Det er fire primære typer antidepressiva: trisykliske antidepressiva (TCA), monoaminoksidasehemmere (MAO-hemmere), selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI), og serotonin og noradrenalin reopptakshemmere (SNRI). Disse kategoriene definerer klasser av medisiner som deler lignende kjemiske prosesser og bivirkninger. Hvis du har spesifikke medisiner for å sammenligne, bestemme den klassen de tilhører vil umiddelbart gi deg en oversikt over informasjon. Imidlertid inneholder hver klasse mer enn én medisiner og hver enkelt vil ha sin egen unike profil.
5

Samle sikkerhetsinformasjon for hver medisinering. Det kan være spesielle advarsler som vil være tydelig lagt på toppen av preparatomtalen. En av de vanligste advarsler for antidepressiva er at de kan føre til selvmordstanker. Legg merke til bivirkninger og risiko forbundet med hver medisinering. Se å se om de samhandler med andre medisiner eller mat. Merke om de forårsake abstinenssymptomer.
6

Record spesielle instruksjoner og annen informasjon. Du vil finne informasjon om hvor lang tid før medisinen trer i kraft og den gjennomsnittlige lengden på behandlingen. Er det spesielle instruksjoner som påvirker deg? For eksempel har den medisinen er godkjent for barn eller er det spesiell risiko for eldre pasienter. Finnes det kosttilskudd restriksjoner?
7

Analyser informasjon. Nå som du har samlet og organisert den informasjonen det er på tide å sammenligne antidepressiva. Ved hjelp av diagrammet vil det være lett å se likheter, forskjeller, og sammenligne bivirkninger. Til slutt må du huske at selv om flere antidepressive medisiner har lignende egenskaper og bivirkninger, de alle vil ikke nødvendigvis gi tilstrekkelig symptomlindring for deg fordi de vil reagere forskjellig på din unike biokjemi. Det er ofte en periode med prøving og feiling når du tar antidepressiva for å oppdage hvilken som fungerer best for deg.

helse

· Slik Finn VA Medical Centers 
· Reparasjon hiatal Brokk 
· Hvordan spise sunt med gikt 
· Hvordan komme seg fra galleblæren fjernes 
· Virkningene av Relacore 
· Aktive agenter i Kratom Definert & Forklart 
· Natural Way For Liver Care Og Cure Skrumplever 
· Hvordan Heal kirurgiske sår 
· Hvordan fjerne hodet på en Oral-B CrossAction Elektrisk tannbørste 
· Hva er et B12 Lab ?