Hva kan jeg gjøre for å forbedre min depresjon og angst?

Close til halvparten av mennesker som opplever en angst lidelse, slik som generalisert angstlidelse, også oppleve kliniske symptomer for depresjon, en stemning lidelse. Selv om både depresjon og angstlidelser kan være utfordrende og forstyrrende, har du mange behandlingstilbud tilgjengelig som har vist seg vellykket med bedre symptomer. Utdanning

En av de viktigste måtene du kan begynne å forbedre din depresjon og angst er ved å utdanne deg selv om begge lidelsene. De fleste profesjonelle behandling programmer innebære en psykoedukativ komponent som dekker vanlige typer og triggere for symptomer, samt behandlingstilbud.
Therapy

Søker profesjonell terapi kan også hjelpe deg til å bedre forstå og behandle symptomer, samt erfaring samlet forbedring. Kognitiv atferdsterapi er svært vellykket med både angst og depresjon. Andre effektive behandlingsmuligheter omfatter mellommenneskelige og psykodynamisk terapi.

Medisinering

Psykiatriske medisiner er et annet alternativ for å forbedre depresjon og angst. Antidepressiva er ofte foreskrevet for depresjon, men de kan ha alvorlige bivirkninger. Vanlige medisiner for angstlidelser inkluderer benzodiazepiner og antidepressiva og er mer effektiv når den kombineres med terapi.
Livsstil

Et bredt utvalg av livsstilsendringer kan også hjelpe. Noen endringer i livsstil som kan forbedre både depresjon og angst inkluderer delta i regelmessig, moderat mosjon, spise en balansert, sunt kosthold, får regelmessig søvn, opprettholde en sterk sosial støtte fellesskapet og læring stressreduksjon og avspenningsteknikker.

Anbefalinger

Utdanne deg selv kan være en av de viktigste første skritt mot å se en forbedring i depresjon og angst. Imidlertid kan depresjon og angst ikke behandles isolert, så sørg for å holde jevnlig og åpen kommunikasjon med din støtte fellesskapet og din mentale helse profesjonell.

helse

· Hvordan måle blodtrykket uten utstyr 
· Hva Sykdommer Årsak Tynning Hair? 
· Ergoterapi Ball Technique 
· Innhenting Helse og Velvære Gjennom riktig kosthold og ernæring 
· Hvordan Gi en Professional Facial 
· Hva er vitaminer Kvinner bør inkludere i en daglig diett? 
· Ting å gjøre med Vicks VapoRub 
· Hjelp for skulder Tendinitt og bursitis 
· Tidlige symptomer på HIV Virus 
· Personlig Trening og fitness i Los Angeles