Dual Diagnose Behandling Philosophies i Ungdom

Dual diagnose, eller co-forekommende lidelser, er teorien om at kunden får bedre resultater når behandlinger for rus og psykiske lidelser er integrert. Høy forekomst av begge forholdene støtter integrering og kryss-trening av terapi fagfolk. Ungdom med doble diagnoser har spesifikke bekymringer angående foreldrenes samtykke og vilje til å delta. Historie

Siden 1990-tallet har diagnoser for psykiske lidelser og rusmisbruk problemer vært vanlig. I det siste, ble behandling av en tilstand administreres uavhengig av behandling for den andre. For eksempel kan en klient søker behandling for depresjon får medisiner fra en terapeut og søke behandling for en avhengighet fra en annen terapeut. I andre tilfeller kan klienter som søker behandling for rusmiddelmisbruk også være foreskrevet narkotika for andre forhold. Postene ble ikke integrert.
Behandling Filosofi

Behandling av ungdom er en prioritert basert på hjernens utvikling og evne til å endre atferd. Ifølge data fra Sharon Hunt, "Sannsynligheten for ungdom rusmiddelbruk og avhengighet er sterkt assosiert med yngre alder av utbruddet, alvorlighetsgraden av emosjonelle og atferdsmessige problemer, sant på tvers av alder og kjønn." Begrepet "dobbel diagnose" representerer rus og psykiske problemer vises sammen i både voksne og ungdom. Co-forekommende lidelser er så utbredt at fagfolk har endret inntaket prosessen til skjermen for både rusmisbruk og ulike typer angst, depresjon eller læring lidelser.
Integrering av behandling

Behandling modeller for dobbel diagnose er mest vellykket når adressert med familievernkontoret. Familie inkludering kan løse eventuelle skjevheter holdt mot mental helse eller rusmisbruk. Ungdom blir ofte tvunget til å komme til behandling på grunn av en juridisk eller foreldrenes ultimatum.

Behandling fagfolk vet om utbredelsen av dobbel diagnose, men har ikke vært vellykket i å beholde kunder, eller støtte sine kunder langs et kontinuum av omsorg .
Adolescent Hensyn

Disse klientene ikke nødvendigvis forplikte seg til behandling fordi de ser det som påtvunget dem. Ofte unge føler seg utsatt i behandling. Mange har ikke utviklet skikkelig sosiale ferdigheter, eller evnen til å konseptualisere fremtidige mål.
Medikamentell behandling

Medikamentell behandling er vanskelig for stoff-misbruk rådgivning fordi den erstatter en Bruk aktivitet med en annen lovlig bruk. Det har vært effektive når de brukes for co-forekommende lidelser. Vanlige legemidler for dobbel diagnose er metadon, naltrexon, og Suboxone. Disse foreskrevet medisiner fungerer best når nærmet med familie psykoterapi, eller samfunnet forsterkning tilnærming i rådgivning.

helse

· Antidepressive Seponering syndrom 
· Kjemper Depresjon 
· Nyrestein Infeksjoner 
· Om Vann Blemmer 
· Prognose for revmatoid artritt 
· Angina Throat Symptomer 
· Kan Maze Kirurgi Løse atrieflimmer? 
· Motivasjon å miste vekt Best Vekttap Strategier 
· Hvordan Care for en kjær med demens 
· Hvor du kan få hjelp med depresjon