Er Seroquel en stemning stabilisator

Som i 2009, begrepet "stemning stabilisator" ikke ble anerkjent av Food and Drug Administration (FDA); verken hadde forskerne nådd en enighet om sin mening. I vanlig bruk, er imidlertid en stemningstabiliserende et medikament nyttig i behandling av de høye og lave stemninger av bipolar lidelse. Seroquel

Seroquel (quetiapin) er et atypisk antipsykotisk opprinnelig markedsført for schizofreni og schizoaffektiv lidelse. AstraZeneca, produsenten, vant FDA-godkjenning for sin bruk i bipolar depresjon og mani i 2008.
Type

I en studie med fokus på Seroquel humør-stabiliserende effekter, rapporterte i juni 2005 utgaven av "Human Psychopharmacology: Clinical and Experimental," forfatter Eduard Vieta bemerket vanskeligheten med å definere "humør stabilisator", men konkluderte med at Seroquel hadde potensial til å møte enda en strengere definisjon
med risiko

Ifølge AstraZeneca, alvorlige risikoer inkluderer vektøkning, hyperglykemi, diabetes, tardiv dyskinesi (ukontrollerbare muskelbevegelser), og nevroleptisk malignt syndrom, som kan være dødelig.


Controversy

På den 27 februar 2009, rapporterte Reuters at AstraZeneca har kjent av stoffets potensial for vektøkning og diabetes så tidlig som 2000, men, angivelig, de holdt informasjon rolige.
Lignende

Andre stemningsstabiliserende inkluderer litium og visse antiepileptika, som valproat, divalproex natrium, lamotrigin eller okskarbazepin.


helse

· Kremer for å bli kvitt Gynecomastia 
· Hvilke matvarer kan du spise med Optifast? 
· Tegn og symptomer Leukemi: Lav Neutrophil 
· Slik Cure Hay Fever 
· Informasjon om Wolf Spiders i Ohio 
· Hvordan gjøre Baby og Barn Sikker rengjøring med grønne produkter 
· Perikardiale Mesothelioma symptomer, diagnose, behandling, prognose og grunnlegg…
· Om å senke blodtrykket uten medisiner 
· Hvordan Les Kolesterol Blood Test Results 
· Smog Effects