Hvordan behandle Kataton Schizofreni

Schizofreni er en alvorlig psykisk lidelse som manifesterer seg i endrede tenkning, svekket virkelighetsoppfatninger, hallusinasjoner, og bisarre oppførsel. En type lidelse er catatonic schizofreni. Folk opplever catatonic schizofreni kan holde seg helt immmobile, løsrevet fra sine omgivelser, og ikke-responsive til andre. De kan nektet å bli flyttet eller snakke. Andre kan vise særegne aktiviteter som å lage merkelige uttrykk eller opptrer upassende. Noen viser overdreven bevegelse ved å snu i sirkler, flagrende armer, eller lage høye lyder. Her er en guide til de vanlige behandlinger for catatonic schizofreni. Du trenger:
SYKEHUSET
Sedatives
Antipsykotika
Psykoterapi
Support av familiemedlemmer
Vis flere Instruksjoner
Hvordan behandle Kataton Schizofreni

1.

Søk medisinsk behandling umiddelbart. En person med catatonic schizofreni ikke er i stand til å få medisinsk tilsyn på egen hånd og er i fare for både selvskading og skade andres når de opplever episoder med catatonic sløvhet eller catatonic spenning. Det er også en fare for dehydrering, underernæring og utmattelse fordi catatonic pasienten vanligvis ikke vil spise mat, drikke væske, eller sove. Det er avgjørende å få den skadede til sykehus for behandling.
2

Få hjelp til å ta pasienten til sykehuset. En person i catatonic staten kan motstå å bli flyttet og kan trenge å bli gjennomført. Noen ganger personen vil bli voldelig, frykter bevegelse. Det er best å ringe en ambulanse for å ha medisinske fagfolk ta pasienten til sykehuset.
3

Når på sykehuset, gi legene så mye informasjon som mulig om pasientens medisinske og psykiske helse historie. Gi noen informasjon om tidligere og nåværende antipsykotiske medisiner. Dette vil hjelpe legene vurdere pasienten og finne det beste løpet av behandlingen.
4

Har legen forklare fordelene og bivirkninger av mulige behandlinger. Hvis du er et familiemedlem eller verge for pasienten, kan du bli bedt om å greit en bestemt løpet av behandlingen. Oftest er beroligende midler, antipsykotiske medisiner og psykoterapi foreskrevet. Noen ganger elektrokonvulsiv terapi anbefales. Bruk din kunnskap om pasientens tidligere helse historie og vellykkede psykiske behandlinger for å stille spørsmål om anbefalingene. Legen vil gjerne svare på dine spørsmål. Når du er fornøyd med svarene, vil du være i stand til å foreta en informert beslutning.
5

Etter at pasienten er utskrevet fra sykehuset, sørge for at han følger alle legens ordre og fortsetter eventuelle nødvendige psykoterapi. En person plaget med catatonic schizofreni kan trenge veiledning eller hjelp til å ta medisiner regelmessig, administrere andre medisinske conditons, spise et balansert kosthold, og holde opp personlig hygiene.
6

Vær en støttende venn eller slektning. Støtte fra venner og familie vil også hjelpe din kjære komme seg raskere og funksjon i samfunnet. Det er stort håp for en person med catatonic schizofreni for å kunne leve et fullverdig og produktivt liv med riktig medisinering og psykoterapi.

helse

· Enkel og konfidensiell HIV Testing 
· Hvordan Reduser hyperaktiv atferd 
· Nyrestein behandlinger og årsaker, symptomer og hjem rettsmidler for nyre probl…
· Finne og bruke fri trening planer 
· Beste metode for å rense Colon 
· Metoder som brukes i Applied Behavior Analysis 
· Hjerne aneurisme Utdanning 
· Hvordan bruke naturlig rettsmidler for å behandle alkoholisme 
· Slik håndterer sorg 
· Fakta om testikkelkreft