Hvordan identifisere Schizoaffektiv Disorder

Det finnes mange forskjellige typer psykiske lidelser som faller inn i kategorien av psykotiske lidelser. En spesielt involverer både emosjonelle vansker, samt en form for psykose. Den følgende artikkelen beskriver de spesifikke tegn og symptomer på schizoaffektiv lidelse. Instruksjoner
en

Vurdere om symptomer på emosjonelle vansker er til stede. Nærmere bestemt, må symptomene oppstår oppfyller kriteriene for diagnosen alvorlig depresjon eller en manisk episode.
2

Vurdere hvorvidt det har vært vrangforestillinger eller hallusinasjoner i minst to uker. I tillegg til humør problemer, vil det være til stede vrangforestillinger eller hallusinasjoner. En vrangforestilling kan være, for eksempel ideen om at man kommer til å spille i et profesjonelt orkester snart uten undervisning eller erfaring. Hallusinasjoner kan være i enhver form;. Auditiv (å høre stemmer), visuelle (se visjoner egentlig ikke til stede), eller olfactory (luktende dufter som ikke er til stede)
3

vurdere alvorlighetsgraden av symptomene. Symptomene vil vesentlig påvirke den enkeltes daglige fungering. En mental helse profesjonell kan skille spesifikt hva slags Schizoaffektiv Disorder (Bipolar eller depressiv) er til stede, og hva slags behandling som passer. Det finnes mange former for behandling som kan være effektive i å håndtere de ovennevnte symptomene. Noen mennesker med denne lidelsen erfaring lite eller ingen symptomer etter behandling.
4

Remain en støtte til den enkelte sliter med symptomer. Ofte er det vanskelig for den enkelte å kjenne igjen sine symptomer. Med tålmodighet og ved hjelp av en mental helse profesjonell, kan den enkelte lærer å identifisere sine egne tegn og symptomer og ta en aktiv rolle i deres behandling beslutninger. Det er også støtte grupper som en profesjonell kan foreslå å hjelpe familie og venner av de sliter enkelte.

helse

· Hvordan å slutte å ta Lotrel 
· Hvordan å miste Trans Fat 
· Low-Energy Foods
· The Quest For The Perfect Tush 
· Hvordan leve med en ektefelle med Asperger syndrom 
· Alkohol Avgiftning Symptomer 
· The Best Jan Marini produkter 
· Fordeler og ulemper ved den Slim Fast Diet 
· Presurgery Diet for Lap-Band 
· Canine Stroke Symptomer