Strategi for å bedre konsentrasjon av en schizofren

Schizofreni er en alvorlig ødeleggende psykisk lidelse som fører til at pasienten til å tåle et mangfold av symptomer som kan hindre ham fra å oppnå suksess både faglig og personlig. Det finnes to typer av schizofreni symptomer: positive og negative. Selv om fremskritt har blitt gjort i å behandle positive symptomer, små ressursene finnes for negative symptomer som er like ødeleggende. Problemer i behandling av negative symptomer

kognitive problemer forbundet med schizofreni har vesentlige mangler normale hjernefunksjoner som konsentrasjon og klarhet i tankene. Fordi det er mangel på disse funksjonene er symptomene klassifisert som "negative" symptomer. Selv om disse negative symptomene er vanligvis de første tegnene lagt merke til hos pasienter før de blir diagnostisert, de er også de vanskeligste å vurdere og behandle. Behandling av positive symptomer på schizofreni som hallusinasjoner og vrangforestillinger, der pasienten ser, hører, lukter eller smaker ting som ikke er der, er lettere å vurdere fordi disse er hyppigere og tydelig. Det er lettere å observere en pasient som roping på veggen og erkjenner at han er syk enn det er å observere en pasient som er forvirret eller ikke kan fokusere, og innser at han er syk.
Clozapine og dårlig konsentrasjon

Noen schizofrene pasienter ikke lider av dårlig konsentrasjon og andre negative symptomer som ledet forskerne til å tro at sykdommen kan ikke være den primære årsaken til disse problemene. Selv om mange studier, som 2007 Modafinil studie publisert i Journal of Clinical Psychiatry, har blitt gjennomført for å indikere en effektiv medisin for behandling av negative symptomer, til dags dato har det ikke vært mye suksess. Den antipsykotiske medisiner klozapin brukes vanligvis til å behandle schizofreni. Dette medikament er effektivt for å minske positive symptomer på sykdommen, men det er mindre vellykket i modifiseringen av de negative symptomer som dårlig konsentrasjon. Dessverre kan klozapin faktisk øke negative symptomer og gjøre pasienten mer forvirret og mindre i stand til å fokusere.

Alternative medisiner for behandling av dårlig konsentrasjon

å hjelpe pasienter er som plaget med dårlig konsentrasjon, leger anbefaler et alternativ medisin. Nyere medikamenter som risperidon og olanzapin, som ikke har like stor suksess rate for positive symptomer, er mindre sannsynlig å øke problemer med konsentrasjon. Som et resultat av legene forsøke å behandle negative symptomer ved å bytte eller endre dosering av medisiner.
Annen terapi for dårlig konsentrasjon

Oppmuntrende pasienter å fortsette deltakelse i sosiale aktiviteter også bidrar å dempe negative symptomer. For eksempel pasienter som opplever sosial tilbaketrekning nytte av å engasjere seg i sosiale situasjoner. Med riktig veiledning fra en klinisk psykolog pasienter kan arbeide for å forbedre antisosial atferd. På samme måte kan problemer med dårlig konsentrasjon bli hjulpet med øvelser i fokus og forståelse. Praktisere minne og terapi spill som trening konsentrasjoner kan bidra til å bevare disse funksjonene.

helse

· Reise Rullestoler: På sitt beste 
· Breast Cancer & Hvordan Chemo fungerer fra dag til dag 
· Key Performance Indicators i operasjonsstuen 
· ADHD hjelp for voksne 
· Beat Eksem uten rusmidler 
· Slik unngår du at huden gjær infeksjoner 
· Wellness Assessment Med Technology 
· Årsaker til skadet Facial Nerve 
· Typer av Breast-Reduksjon Operasjoner 
· Naturlig avgiftning metoder