Hvordan takle Hearing Voices

En av de viktigste symptomene for folk som lider av paranoid schizofreni er hørselshallusinasjoner, for eksempel høre stemmene til folk som ikke er der. Selv folk med paranoid schizofreni kan fungere bedre enn folk med andre typer lidelse, mestring med å høre stemmer er en livslang utfordring. Hvis venstre ubehandlet, kan paranoid schizofreni føre til depresjon, selvdestruktiv atferd og selv suicidale tanker og atferd. Mens den første linjen av behandlingen er medisinering og psykoterapi, lære mestring er også en annen viktig måte å håndtere paranoid schizofreni som noen medisiner også kommet med uønskede bivirkninger. Instruksjoner
en

Forskning tilstanden din, lære så mye du kan om det. Lære om paranoid schizofreni vil gi deg en aktiv rolle i å bestemme din behandling og forståelse hvordan sykdommen påvirker deg.
2

Finn måter å kanalisere energien din på en positiv måte. Deltar i øvelsen, ta opp en hobby og finne andre lidenskaper å okkupere selv heller enn å bare fokusere på sykdommen din.
3

Bli med i en støttegruppe for folk med paranoid schizofreni. Snakke med andre mennesker med samme tilstand vil hjelpe deg å føle ikke alene, og gir deg et sted å diskutere dine utfordringer med mennesker som lider av samme tilstand.
4

Oppmuntre din familie og venner til å lære om paranoid schizofreni. Det vil tillate dem å bedre forstå deg og din tilstand.
5

Hold deg organisert og strukturere dagen slik at all din tid er planlagt ut. Ustrukturert tid kan føre til depresjoner og andre symptomer forbundet med paranoid schizofreni.
6

Vær forsiktig med deg selv. Erkjenne at klimaendringer med paranoid schizofreni er en lang og vanskelig prosess. Å være streng mot deg selv eller sint vil bare sette deg tilbake på veien for å bli frisk.

helse

· Hjem rettsmidler for acid reflux 
· Hvordan bruke akupunktur for halsbrann 
· Hvordan å slanke seg lårene miste lår vekt tips 
· Hvordan lage Antiseptisk Skin Balm 
· Diabetes årsaker, kosthold og Natural Hjem Rettsmidler For Diabetes 
· Hjem rette for forhøyet PSA 
· Vann fra springen Kjemikalier :: hvor skadelig er de? 
· Hvilken effekt har røyking har på astma? 
· Medisiner for Alzheimers sykdom 
· Hvordan kontrollere Cat Allergi