Hvordan legge fortiden i fortiden

En persons fortid kan stige opp og skade ham på noe punkt i fremtiden. Gjør hva du kan for å forhindre dette ved å slippe ut det siste på nærmeste søppelbøtta. Ikke gå tilbake rotet gjennom "trash" senere for å hente den. La den stå der det hører hjemme. Her er noen ideer om hvordan å forlate fortiden i fortiden. Instruksjoner
en

Stol på en magefølelse. Din "gut" er din underbevissthet som forteller deg noe. Hvis du så tegn i et dårlig forhold, og avvist dem eller oversett flere mangler, selv om du visste at det ikke var riktig, lytte. Det er aldri for sent å lytte til den gigantiske innenfor som er styrende livet ditt. Det er rett og galt og du allerede vet det. Stol på deg selv.
2

Tilgi, selv om det ikke var din feil. Tilgi deg selv først for å komme inn i rotet. Tilgi den andre personen for alle sine mangler. Dette betyr ikke at du kommer til å gå rett tilbake og la det skje igjen. Tilgi og gå videre.
3

Avbryt kontakt med noen fra din negative fortid. Dette kan innebære å flytte bort, bytte jobb eller gå til en ny sosial sirkel. Fortiden kan ikke bite deg hvis du har opprettet et skille mellom deg og de som forsterker fortiden. Dette kan være en av de vanskeligste ting å gjøre, men i det lange løp er det en bedre liv utenfor fortiden og de tingene som minner deg om det.
4

Skyt ned alle tanker som stiger opp . Hvis du kjører til jobb og fortiden stiger opp og begynner å snakke til deg si, "Jeg er ikke lytter", og slå musikken opp høyt så du kan ikke høre tanken. Finn ting å gjøre at taushet fortiden. Til slutt fortiden vil være fortid og ikke noe mer.
5

Hold deg opptatt. Få en gym medlemskap. Finne en ny favoritt sted å henge ut. Gå tilbake til skolen. Få en ny hobby som ikke tillater deg tid til å tenke på fortiden.
6

få flytter videre med livet ditt. Ikke dvele i fortiden. Fortiden ikke får du til fremtiden. Den trekker deg tilbake og debilitates deg.

helse

· Hva alle bør vite om Aromaterapi 
· Slik Stop angstanfall og komme tilbake til et normalt liv 
· Hva er Bells palsey? 
· Bruken av Red Gjær Rice Powder 
· Symptomer på Frontal Bihulebetennelse 
· Hva Macuhealth kan gjøre for macula degenerasjon 
· Ideer for Office Diet Contests
· Hvordan bruke en paraply som et offensivt våpen 
· Om Butalbital 
· Fakta om Heart Attack - årsaker, symptomer og behandling