Hvordan håndtere Technology Stress

Verden har gått helt tech-crazy. Fra bank til shopping til personlig kommunikasjon, alt er online og automatisert. For noen mennesker, er det befriende og skrale, for andre er det ikke så stor. Hvis du har problemer med å håndtere teknologi, er du ikke alene. Bruk disse tipsene for å håndtere noen av de vanligste messes som gjør folk stress ut om teknologi. Instruksjoner
en

Lær det grunnleggende om datamaskinen operasjoner. Jo mer du vet om din maskin, jo mer vil du vite om hvorfor den gjør hva den gjør og hva du skal gjøre når det svikter deg. Fra tidlig nedstengninger å alltid-kjører fans, kan mange problemer med datamaskinen gjøres mindre stressende ved å lære om årsakene.
2

Evaluere feilmeldinger. Når du ser noe dukker opp på skjermen, gjør research. Lær hva det er og hvorfor det skjer. Deretter kan du ta konkrete skritt for å endre det.
3

Kjenn grensene for sjåfører og. Dlls. Mange gjør den feilen å tro programvaren som leveres med hvitevarer og datatilbehør er ufeilbarlig. Når du vet på forhånd hvordan å avinstallere og installere drivere, kan du gjøre mye raskere problemløsning når problemer oppstår, og være klar for eventuelle hindringer. Tilsvarende, hvis programmene er mindre enn out-of-the-box, kan de mangler. Dll filer og kan krasje.
4

Ta vare på tingene dine. Snarere enn å bli irritert når den bærbare datamaskinen kjører sakte, ta deg tid til å defragmentere harddisken. I stedet for å forbanne skrivebordet som ser ut til å spise filer, ordne det for optimal effektivitet. Vedlikeholde IT-systemene hjelper deg å holde på toppen av eventuelle problemer som oppstår.
5

Kom deg bort for en stund. Vante PC-brukere har en tendens til å bli så involvert i skjermen som den minste vanskelighet gjør deres blodtrykk stiger. For å bekjempe dette, praktisere Zen kunsten å bruke datamaskiner komfortabelt. Ta pauser for å gjøre fysiske oppgaver i mellom skriving, programmering eller hva annet du gjør på datamaskinen. Sitter og venter på små timeglass symboler eller filopplasting er sikker på å føre til en god del stress ellers.

helse

· Hvordan velge en Antidepressive 
· Lavt antall blodplater & Down syndrom 
· Hvordan komme affirmasjoner inn i underbevisstheten 
· Hvordan å miste vekt med fosfor Soda 
· Helserisiko for ikke-røykere 
· Stråling Behandling for malignt melanom 
· Behandlinger for Major tilbakevendende depresjon 
· The Variety In The Briller Market tilfredsstiller selv de mest krevende 
· Redusere høyt kolesterol naturlig med Neprinol 
· Hvordan Sammenlign Health Insurance i Irland