Røde Kors HLR og førstehjelp sertifiseringer

Den amerikanske Røde Kors er USAs bly beredskapsorganisasjon. Som en del av oppdraget sitt, tilbyr det amerikanske Røde Kors ulike hjerte-og lungeredning, førstehjelp og automatiske eksterne defibrillator sertifisering programmer for å fremme helse og sikkerhet. Kursene omfatter foredrag formater, hands-on trening og interaktive video demonstrasjoner som illustrerer mulige nødssituasjoner. For enkeltpersoner, ansatte og skoler

førstehjelp, er HLR og AED sertifiseringer tilbudt for enkeltpersoner, ansatte i ulike virksomheter og skoler. Førstehjelp /HLR /AED kurset lærer livreddende ferdigheter, grunnleggende førstehjelp for behandling av mange typer skader og ferdigheter til å reagere på plutselige forhold, for eksempel forgiftning eller hjerneslag. Deltakerne også lære å utføre HLR på voksne, barn og spedbarn og hvordan du bruker automatiske eksterne defibrillatorer. Kurset gir en to-års sertifisering. Om blodbårne patogener Training kurset lærer måter å hindre overføring av sykdommer. Den er beregnet for ansatte som arbeider i miljøer med mulighet for eksponering for blod og kroppsvæsker. Kurset gir en ett-års sertifisering. Den Svare på nødhjelp kurset er ment for videregående skole eller studenter og dekker hvordan å gi tilstrekkelig omsorg under kriser som påvirker voksne, barn og spedbarn. Kurset omfatter HLR, førstehjelp, forebygging av smitteoverføring og skader ledelse. Det kulminerer i en to-års sertifisering.
For profesjonelle helsepersonelloven

Spesialiserte kurs tilbys for profesjonelle helsepersonell, for eksempel helsepersonell, brannmenn og akuttmedisinske teknikere. HLR /AED for den profesjonelle livredder kurset er ment for helsearbeidere som responderer på hjerte, pust og andre kriser som involverer voksne, barn og spedbarn. Deltakerne lærer å bruke AED på voksne og barn og ekstra opplæring i hvordan du bruker astmainhalatorer og adrenalin auto-injektorer. Kurset resulterer i en to-års sertifisering. Den Administrasjon Emergency Oxygen Kurset gir opplæring til profesjonelle redningspersonell på hvordan og når man skal bruke åndedrettsvern og administrere ekstra oksygen. Deltakerne også utvikle avanserte ferdigheter i luftveiene ledelse. Dette ett-års sertifisering kurset krever sertifisering i voksen, barn eller spedbarn HLR.
Hands-Only HLR

Hands-Only HLR Kurset gir grunnleggende opplæring til enkeltpersoner om hvordan å utføre HLR med bare den hands-eneste metoden. Denne metoden innebærer ikke noen munn-til-munn kontakt og er beregnet for bruk i plutselige kriser. Det hjelper med å øke overlevelsen av hjertestans i ikke-medisinske innstillinger. Målet med det amerikanske Røde Kors er å gi hands-bare HLR opplæring til 5 millioner mennesker til å øke overlevelsen av ulike hjerte-nødhjelp.
Ekstra opplæring Options

Røde Kors tilbyr ekstra trening sertifiseringer i spesialiserte områder. The Wilderness og Remote Førstehjelp Kurset er beregnet for personer som er jevnlig involvert i utendørs situasjoner, for eksempel eksterne miljø arbeidere, speidere og naturinteresserte. De to-års sertifisering Kurset gir opplæring i hvordan å reagere på kriser når helsehjelp kan bli forsinket. Deltakerne lærer om ulike situasjoner, for eksempel sår og sår infeksjon, varme-relaterte katastrofer, hypotermi, allergier og hodeskader. Kravet om minstealder er 14 år, og deltakerne må ha strøm voksen HLR /AED sertifisering. The Sports Safety Training Kurset gir opplæring i førstehjelp og skader knyttet til idrettsarrangementer. Det resulterer i en to-års sertifisering og gir opplæring på plutselig sykdom, hjerte og pust nødhjelp og skjelett og bløtvev skader. Frivillig barn HLR trening er også tilgjengelig med dette kurset.

helse

· Hvordan identifisere sår 
· Detox for Skin Rashes
· Behandling for Major motstandsdyktig depresjon 
· Vitamin B & senke kolesterolet 
· Hva er tegn på mannlig overgangsalder? 
· Effekter av Royal Jelly på Graves sykdom 
· Slik unngår du at en Second Stroke 
· Hysterektomi Natural Hormone Replacement 
· Risiko for depresjon 
· Slik unngår du at Nedsatt Smell