Hvordan identifisere Legemidler og piller

Så du har nettopp funnet en fantom pille på gulvet i barnerommet, og du er ikke sikker på hva det er og hva du bør gjøre med det. Slappe av, fordi det er noen enkle måter å identifisere medisiner og piller som vil hjelpe deg med å løse gåten. Før de ble godkjent av Food and Drug Administration (FDA), må hver pille, kapsel og tablett være unik i utseende, forenkle identifisering prosessen. Instruksjoner
en

Identifisere størrelsen og formen på medisin. Er det stort eller lite? Er å bestemme det rund, oval, rektangulær eller kvadratisk?
2

mønsteret som eventuelt er tilstede på legemidlet. Er det to-tonet? Flekkete? Betyr det har noen linjer som kjører over det?
3

Finne ut hvilken farge medisin er. Er det lys blå? Mørk blå? Er det bare én farge, eller en kombinasjon av farger?
4

Se etter identifikatorer eller markører på medisin, for eksempel bestemte ord, tall, navn eller bokstaver. Noen ganger medisinen kan ha den farmasøytiske selskapets logo på den.
5

Input de identifiserende markører av medisinen inn i Drugs.com pille identifikator. For eksempel, hvis pillen har markøren CIP 500, er dette alt du trenger for å finne ut at denne pillen er en 500 mg dose av ciprofloksacin.
6

Fortsett å sette data inn i pille identifikator til du bestemme medisinering navn.

helse

· Naturlig rettsmidler for Glemsomhet & overgangsalder 
· Slik Cure Akutt hepatitt C 
· Hvor mye tannimplantater Kostnad? 
· Hvordan å miste opptil seks pund innen et par dager 
· HIV Symptomer i fasene 
· Gogi bær The Magical Fruit Of The Himalaya 
· Panic Attack Fear 
· Handicap og tannlegen 
· Dagsbehovet av vitaminer for postmenopausale kvinner 
· Hvordan takle en Broken Leg