Negative effekter av medievold på Society

En langvarig debatt siden 1950-tallet har dreid seg om spørsmålet om medievold - i fjernsyn, filmer, musikk og videospill - og dens virkninger på samfunnet. Konklusjoner varierer mye, men et økende antall forskere, psykologer, offentlige helsemyndigheter og andre har antydet at eksponering for medievold fører til voldelig atferd hos barn og voksne, en mer uformell holdning til vold i den virkelige verden, og høyere nivåer av frykt om verden utenfor TV eller videoskjerm. Høyere Aggresjon hos barn

En av de mest heftig debattert og mye studert spørsmål er om eksponering for tv-vold gjør barn mer sannsynlig å vise aggressiv atferd. En 2003 artikkel kalt "The Influence of Media Vold på ungdom», skrevet av en gruppe psykologer og andre forskere, uttalt at forskning på voldelige TV-programmer, har filmer, musikk og videospill fant at medievold øker sannsynligheten for voldelig oppførsel i barn. Artikkelens forfattere konkluderte med at utsette barn for medievold gjør dem mer sannsynlig å være fysisk og verbalt aggressive, så vel som til havn aggressive tanker og følelser.
Økt aggresjon hos voksne

Høyere nivåer av aggresjon som følge av eksponering for medievold ikke ender med barn, de kan fortsette inn i voksen alder, så vel. Forfatterne av artikkelen om medievold og ungdom, som ble publisert i tidsskriftet "Psychological Science i Public Interest," uttalte eksponering for medievold i barndommen fører ofte til høyere nivåer av aggresjon i voksenlivet, inkludert fysisk overfall og ekteskapelig misbruk. Forfatterne stoppet kort tyder imidlertid påvirker at medievold voksne til å engasjere seg i ekstremt voldelig kriminalitet, som for eksempel drap eller voldtekt.
Ufølsomme for vold

Studier siden 1970-tallet tyder på at folk som bruker en stor del av medievold blir ufølsomme for vold i den virkelige verden. Ofte, folk som er utsatt for et høyt nivå av voldelig medieinnhold reagere med mindre sjokk eller forstyrrelser av tilfeller av reelle vold og selv kan vise mindre sympati for ofrene for vold.
"Mean Verden Syndrome "

En langvarig studie av TV-vold tyder på at folk som ser mye tv begynner å oppfatte verden på en måte som er forenlig med de bildene de ser på TV. Som et resultat, de blir mer engstelig av den verden de lever i, ofte overvurdere sin risiko for å bli ofre for voldelig kriminalitet eller tro kriminalitet er et alvorlig og økende problem, selv når kriminalitet er nedadgående. Studiens forfatter, George Gerbner, vilkår dette "Mean Verden syndrom."

helse

· Naturlig behandling for åreknuter Fjerning 
· Hva er forskjellen mellom polarisert og UV solbriller? 
· Hvordan Enkel øreverk Pain 
· Slik håndterer Fibroids 
· Om Nye behandlinger for astma 
· Definisjon av Autonomic Hyperactivity 
· Acne Lett Les mer om det 
· Eksempler på Low Carb Meals 
· Tidlige symptomer på Fibromyalgi 
· Premium White Teeth Whitening Pen ! Premium Hvit Pro Teeth whitener Pen Trials