Safety Tips for Summer Driving

Med muligheter til å dra ut på familieferier og bilturer, og litt varmt vær for cruising nedover motorveien, holder sommeren rikelig med appell for bilistene. Men takket være varmen, skjuler denne tiden av året også noen farer for intetanende sjåfører. Etter noen tips vil tillate bilistene til å nyte fordelene av sommeren mens du bor trygt bak rattet. Tire Pressure

Varm luft kan skape kaos på bilens dekk, forårsaker dem til å ekspandere, noe som kan ha alvorlige konsekvenser mens du kjører, fordi overinflated dekk reduserer slitebanen kontakte dine dekk har med veien . Nøkkelen er å sjekke lufttrykket i dekkene regelmessig --- så mye som en gang i måneden, ifølge ClearLead hjemmeside --- å sørge for at dekkene er på et trygt nivå for forholdene. Husk at du bør vente til dekkene er kalde før du endrer trykket.
Batteri Sjekk

Drivere bør være årvåken om overvåking av levetiden for de integrerte deler av sine biler , men dette er spesielt viktig i sommermånedene, når komponenter som bilbatterier kan lett bli tappet fra overdreven bruk. Hvis du er i ferd med å dra ut på en lang reise, sjekk at batteriet ikke er i ferd med å gi opp på deg. Som anbefalt av f.Kr. Autos nettsted, hvis batteriet er rundt tre år, bør du ha den erstattet.
Bil Fluids

Siden alt som sommervarmen er sannsynlig å ha negative effekter på bilens kjølesystem, vil du ønsker å holde et tett øye med radiator i sommermånedene. Sørg for at både kjølevæske og vann nivåer er regelmessig toppet, og at du sjekke radiator for eventuelle lekkasjer eller indikasjon på korrosjon. Eventuelle problemer her kan tyde på at din radiator er i ferd med å mislykkes.
Håndtering Flom

I noen land, for eksempel Storbritannia, i sommermånedene ikke bare ta sol, men også en betydelig risiko for flash flom. Hvis du kjører i et område hvor dette har skjedd, må du huske å være forsiktig på vei inn i sidegatene hvor vann er økende, siden det er lett å bli fanget av flom. Sjekk også at bilen er utstyrt for å håndtere vått vær kjøring, sikre at vindusviskerne er i orden, for eksempel
Interiør Overoppheting

Ikke bare gjør. kjøretøy varme opp på sommeren reiser, men folk inne i dem vil også som interiøret blir varmere. Dette er en fare for dehydrering, så sørg for at du har noen drinker --- spesielt flasker vann --- lagret bort i en isolert beholder. Også, kan kjøring i varmt vær gjør deg døsig, så du bør kanskje vurdere å gjøre regelmessige stopp for å unngå å sovne bak rattet.

helse

· Hvordan kuttet for å passe en stomi posen 
· Tegn på tånegl sopp 
· The Secret til å leve med allergier Del 8: Topp Allergy Relief Steps for hjelp …
· Alkohol Behandling FAQ 
· Rimelig Residential Behandling for Eating Disorders 
· South Carolina State helseforsikring programmer 
· Konvergens nyrefunksjon Behandling 
· Urinering Problemer 
· Hva gjør en 10 Panel Drug Screen bestå av? 
· Liste over korn med lav GI