Hva du skal gjøre under en flom

Flom er en av de vanligste vær farer i USA og føre til millioner av dollar i skader hvert år. Men det finnes måter som du kan forberede for ødeleggende vær og beskytte familien. Forberedelse

Den beste måten å beskytte deg under en flom er å ha en god plan for forebygging før det skjer. Lavtliggende flate områder er på et mye høyere risiko for flom og bør være forberedt ved å kjøpe flom forsikring og riktig impregnering og tetting kjelleren. Du bør også holde ting som ovner, varmtvannsberedere og elektrisk panel forhøyet på slagg blokker. Sørg for at samfunnet er beskyttet ved å kontakte lokale myndigheter, og finne ut hva deres handlingsplan er i tilfelle flom.
Under en flom Alert
p Hvis mye regn og flom er spådd, holde våken og ofte sjekke radio-og TV rapporter for oppdateringer. Viktige advarsler vil bli utstedt av National Weather Service for å varsle om fare. Hvis du mener at huset er i fare for å bli oversvømmet, flytte noen viktige elementer, for eksempel økonomiske filer og elektrisk utstyr, ut av kjelleren og inn på et høyere nivå av huset. Koble fra alle elektriske elementer i kjelleren som du ikke er i stand til å bevege seg. Få inn noen utemøbler hvis mulig og sørge for at noen dyr er brakt innendørs. Hvis flash flom er rapportert i ditt område, og du er på en høy risiko, ta umiddelbar handling. Disse oversvømmelser kan oppstå uten forvarsel og er svært farlig.
Forbered Evakuering
p Hvis du blir tvunget til å evakuere huset ditt, er det flere ting du kan ta for å forberede huset ditt før du reiser. Lukk og lås alle vinduer og dører. Slå av alle dine verktøy ved å slå av hovedventilen. Men hvis det står vann på et lavere nivå av huset, ikke risikerer livet ved å berøre elektrisk utstyr. Ta det essensielle med deg, for eksempel bilnøklene, et ladet mobiltelefon, kredittkort og forsikring informasjon.
Kjøring og Walking in Flood Forhold

Når du har forlatt huset ditt, beskytte deg selv mens du gjør din vei til sikkerhet. Hvis det er mer enn noen få inches av bevegelige vann utenfor døren din, ring for nødetatene for å hjelpe. Selv om det kan virke grunt, kan rask bevegelse vann lett føre til en person til å falle og kan inneholde farlige gjenstander. Ikke kjør bil i flomvann. Motoren kan enkelt flom, forårsaker tap av kontroll over kjøretøyet. Bare en fot av vann kan føre til en bil å flyte bort. Hvis det er umulig å evakuere, flytte til høyere bakken eller et toppnivå av huset og ringe etter hjelp.

helse

· Hvordan håndtere langsiktige effektene av Vertigo 
· Naturlig Løsning av Halsbrann Relief 
· Hva er Tegn og symptomer på Tilbakevendende blærekreft? 
· Kan Hjemmelaget hudpleieprodukter være like effektivt som Retail Ones? 
· Definisjonen av en X-Ray Tekniker 
· Sjekkliste for fysisk utvikling av småbarn 
· Gjenoppbygge kollagen naturlig i huden under øynene 
· Hvordan behandle skrubbsår og kutt med Urter 
· Behandling av Kritiske Burns på sykehuset 
· Hjem Dekompresjon Øvelser