Hvor kan jeg få hjelp med akuttmedisinske tilstandar?

En medisinsk nødsituasjon er en av de skumleste situasjoner en person kan stå overfor, spesielt hvis krisen er potensielt et spørsmål om liv og død. En del av å være forberedt på en slik uheldig hendelse er å vite hvor du skal gå for å få hjelp. Det finnes flere alternativer for å få akutt medisinsk hjelp. 911

Det første stedet du trenger å gå i en medisinsk krise er til telefonen din - ring 911 umiddelbart. 911 operatører er opplært til å gi ut så mye lege som mulig før kvalifiserte medisinske teknikere ankommer krise scenen. De kan veilede deg gjennom ting som å gi HLR, bistå en fødende kvinne eller stoppe blødninger. Den andre grunnen til at du ønsker å ringe 911 først er fordi 911 operatøren kan sende medisinsk personell til ditt hjem og varsle sykehus som du vil bli ankommer. Dette lar deg konsentrere deg om å hjelpe personen i nød, snarere enn å prøve å sjonglere koordinere fremtidig behandling og nåværende behandling samtidig. De vil også bidra til å holde deg rolig.
Sykehus

Etter ringe 911, dra til akuttmottaket på et sykehus. Du trenger ikke å ringe på forhånd for å få hjelp hvis du går direkte til legevakten inngangen, selv om du gjør dette kan hjelpe leger i staben forberede ankomst. Når du er der, kan personalet henvise deg hvor du skal gå på sykehuset og kan forklare hva de må gjøre for å stoppe krisen. Ikke bekymre deg om å ha din forsikring kortet eller fylle ut papirene - leger vil ikke risikere livet over noen tall de kan få når du er stabil senere. Men vær klar over at akuttmottaket ansatte vil ta de mest kritiske pasientene først. Bare fordi du går til legevakten betyr ikke at du vil bli tatt i løpet av sekunder, men legene vil komme til deg så snart de kan.
Haster Care

Gå til en øyeblikkelig hjelp klinikken hvis du har et medisinsk nødstilfelle som garanterer ikke en akuttmottaket besøk; medisinsk nødstilfelle skal være alvorlig nok til å kreve at du ikke vente på behandling, men ikke så alvorlig at du trenger å binde opp akuttmottaket arbeidere ved et sykehus. Et eksempel kan være å ha en ekstremt høy feber eller trenger noen sting for et dypt kutt. Klinikker vanligvis er plassert i umiddelbar nærhet til lokale sykehus, så hvis tilstanden eskalerer, kan haster omsorgsarbeidere henvise deg til sykehuset med som de er tilknyttet, eller som vil få deg den raskeste omsorg.
Hjelpetelefoner

I noen tilfeller, ringer en hotline i en medisinsk krise er hensiktsmessig. En av de medisinske nødtelefon tallene du bør ha på hånden er for Giftinformasjonen, som drives av American Association of Poison Kontroll-senter. Hvis du ringer 1-800-222-1222, kan Giftinformasjonen respondentene hjelpe deg å finne ut hva giften som forårsaker problemene og veilede deg gjennom teknikker for å få bukt med overdose, til medisinsk personell ankommer for å hjelpe deg.


helse

· Hjem rettsmidler for H. pylori 
· Unge og hørselstap 
· Hudfarge Riktig Care Strategier - Alt om Cystisk Acne Skin Tone Care 
· Aktiviteter for folk mister Minne 
· Avdekket! Arbeidet i P90X 
· Homeopati rettsmidler til Sensory Processing Disorder hos barn 
· Hjem rettsmidler for psoriasis og psoriasis behandling 
· Øvelser for å unngå med ryggsmerter 
· Hvor å låse opp en Jazzy 1122 
· Hvordan å bruke eteriske oljer for ryggproblemer