Tornado Safety of produseres hjem

I vurderingen av tornado sikkerhet for en produsert hjem, en av de viktigste tingene å forstå er at produsert og mobile homes referere til den samme slags hjem. Det produseres hjemme bransjen kaller sine hjem "Produsert Homes" fordi de tror begrepet representerer kvaliteten på moderne mobile homes. Selv om de oppfyller føderale og lokale myndigheter sikkerhet og reguleringsplan standarder, mobil eller produsert boliger er dødelige steder å være under tornadoer. Tornado Touch kan være dødelig

naturens mest voldsomme stormer, er tornadoer født i kraftige tordenvær og kan herje nabolag og dreper mennesker i løpet av sekunder. En tornado strekker seg fra et tordenvær som en roterende Snabelsky inneholder vinder som kan nå 300 miles i timen. Når den berører bakken, kan en tornado skader banen være over en kilometer bred og 50 miles lang. Bobiler er spesielt utsatt for tornadoer.
Mobile Home Residents er sårbare

Ifølge Harold Brooks, en forsknings-meteorolog ved National Severe Storms Laboratory i Norman, Oklahoma, 640 av 1641 tornado dødsfall siden 1975, eller om lag 40 prosent, skjedde i bobiler. Han sa mobile hjem beboerne er mellom 15 og 20 ganger mer sannsynlig å dø i en tornado enn folk som bor i treramme hus. Brooks sitert denne statistikken etter en tornado ødela en mobile home park i Evansville, Indiana, i 2005, drepte 19 mennesker og skadet hundrevis.

Tornado Winds Topple Mobile Homes

The United States Department of Housing and Urban Development regulerer mobile hjem konstruksjon og hvordan de er forankret til bakken. Produseres husene er ikke bygget på permanent grunnlag, men er bundet ned med stropper. De har ikke innvendige rom eller kjellere for ly i dårlig vær. En tornado kan lett skade et hjem med en foundation, men det kan betydelig skade en produseres hjemme, spesielt en eldre modell eller en som ikke er riktig bundet ned.
Mangel på Storm Cellars

De fleste mobile home parks har ikke samfunnet storm tilfluktsrom for tornado beskyttelse. Ifølge produsert boliger Institute i Alexandria, Virginia, er Minnesota den eneste staten som krever mobile home parks å ha et fellesskap storm ly. Den produsert boliger Institute sier at mangelen på samfunnet tilfluktsrom i mobile home parks setter mobile hjem samfunn i større fare.
FEMA /Røde Kors Si Escape!

The Federal Emergency Management Agency (FEMA) advarer folk i mobile homes å forlate dem umiddelbart hvis det er en trussel om en tornado. Gå til laveste etasje i en solid bygning i nærheten eller en storm ly. Selv om mobile homes er bundet ned, de tilbyr ikke tornado beskyttelse. Ifølge Røde Kors, hvis din mobile home park ikke har en tornado ly, ikke vent til tornado streik for å komme opp med en alternativ plan. Før en tornado klokke eller advarsel, finn en annen bygning som du kan nå svært raskt i tilfelle en tornado.
NOAH sier Escape!

The National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAH) gir samme råd som FEMA og Røde Kors. NOAH sier at iIf det er et solid bygg innen lett kjører avstand, søke ly der. Hvis du går tom for tid, ligge flatt på lav bakken borte fra hjemmet ditt, beskytte hodet. Hvis mulig, bruke åpne bakken unna trær og biler, som kan blåse på deg. Mest av alt, planlegge før en tornado streik.

helse

· Kommunikasjon med Hjelpemiddelsentralen 
· Eksisterer Forskriften i Canada Angående Stem Cell Research? 
· Hvordan å senke kolesterolet & Clean arteries av plakk 
· Hep C Carrier Forholdsregler 
· Medicaid inntekt retningslinjer for Ohio 
· Teeth Whitening Zoom-metoden 
· Fordeler med forskjellige typer høreapparater 
· Moderne Rehabs Tilby Oppdatert Professional Support 
· Tegn og symptomer på Hodgkins Disease
· Om menstruasjonsblødning