Hva er farene ved hydrogengass?

Hydrogengass (H2) er en av de mest tallrike gasser på jorda. Dette elementet er involvert i alle former for liv. Hydrogen kan bli funnet i lys, luft og vann og i organismer. Det er fremtredende i dannelsen av vår galakse, så vel. En av de mest populære kombinasjoner med hydrogen er oksygen, noe som gjør vann. Til tross for alle de flotte aspektene om hydrogen, er denne gassen svært farlig. Dens brennbart naturen kan være en ekstrem fare for noe som kommer i kontakt med den når den ikke brukes forsiktig. Fakta

Hydrogen er den letteste gassen i atmosfæren vår. Med bare ett proton, det er det enkleste elementet på jorden. Imidlertid er hydrogen vanligvis kombinert med en annen forbindelse. Dens nærvær strekker seg langt inn i himmelen siden det utgjør 90 prosent av universet etter vekt. Stjernene i vårt solsystem er i hovedsak laget av hydrogen, og solens kjerne får sin strålende energi ved fusing av hydrogen og helium. Hydrogen brenner rent, i motsetning til de fleste andre drivstoff som avgir karbon når du er på brann, som bensin og diesel. Det er også mye tryggere å transportere enn de samme brensel.
Fordeler

Uten hydrogen, ville vår levemåte ikke hvordan det er. Hydrogen er en del av alt - fra strålingsenergien fra solen som gjør hele livet mulig til kombinasjon med oksygen for å gjøre vann våre mest nødvendig ressurs. Denne gassen er fleksibel siden den kan brukes som brensel. Forskning blir gjort for å finne ut om biler og boliger kan drives av hydrogen med sin rike kilde og effektivitet. Mengden av hydrogen produseres i dag for industrien kan drive 5-8 millioner hjem i USA
Betydning

Betydningen av hydrogen er tydelig av sin tilknytning til alle levende organismer og hvordan vi forstår vår verden vitenskapelig. Den letteste gassen i vårt univers kan gjøre en svært kraftig bombe. Dette elementet finnes ikke i vår atmosfære i form av gass. Vi må isolere den fra andre elementer for å få det i en dampform. Elektrolyse og dampreformeringsprosessen er to måter å gjøre dette. Den dyrere av de to, deler elektrolyse hydrogen fra vann. Dampreformeringsprosessen skiller hydrogen fra fossilt brensel metan. Ved hjelp av denne metoden ironisk avgir gasser i atmosfæren som forårsaker global oppvarming, bare for å få en ren gass.
Misforståelser

Selv om hydrogen er en meget farlig gass, er det også en svært nyttig kilde for energi. NASA bruker hydrogen som drivstoff for sine oppdrag i verdensrommet. Vi er år unna å ha biler drevet av hydrogen i masse tall. Kostnaden med å bygge brenselceller og bensinstasjoner stasjoner er for dyrt på dette punktet. Hydrogen brukes også i planter som behandler mat og behandle metaller. I motsetning til andre brensler, hvis hydrogen skulle søle, det ville ikke skade en hel økosystem som olje og gass utslipp har gjort. Hydrogen vil bare flyte i luften.
Warning

Hydrogen gass er svært lettantennelig og eksplosiv. I likhet med andre former for brennstoff, kan lagre hydrogen betydelige mengder energi. Ta ekstreme forholdsregler ved håndtering av gass. Hydrogen var angivelig å skylde på den skjebnesvangre flyturen av Hindenburg. Det var til og med spekulasjoner om at hydrogen var en faktor i Challenger romfergen eksplosjon i 1986. I kombinasjon med at den H-bombe er en av de mest ødeleggende våpen laget av mennesker. Dette fører til frykt om å bruke hydrogen i vårt daglige liv.

helse

· Dental Implant senter 
· Hvordan Late Kan du få en abort 
· Regjeringens politikk på ubrukte embryo 
· Hva er de forskjellige typene av synsundersøkelser? 
· Poliovaksine Effects 
· Hvordan utvikle Upper Arm Muscle med manualer 
· Slik unngår du at barberkniv støt under armhulene 
· Tegn og symptomer på akutt smerte knyttet til Pankreatitt 
· Allergi mot Deer Flies 
· Nutrigenomic DNA Testing