Kontorstoler som hjelper bedre holdning

De fleste mennesker tilbringer mye av sin tid sittende, spesielt på kontoret. Som et resultat lider stilling, som den nedre rygg og skuldre rundt og hodet faller framover. Denne posisjonen legger press på spinal nervene som går ut mellom ryggvirvlene av ryggraden, forårsaker smerte, endret følelse og redusert muskelfunksjon. Flere typer av kontorstoler er tilgjengelige for å bidra til å forbedre holdning. Grunnleggende ergonomiske stoler

Ergonomiske kontorstoler alle har visse komponenter til felles. Høyden på disse stolene er justerbar, slik at en person til å sitte oppreist med knærne bøyd i 90 grader og skuldre avslappet. Stolene er vanligvis på hjul og ofte svivel, slik at en person til å snu stolen for å unngå å snu nakken for lengre perioder av gangen. Baksiden av stolen er avrundet i bunnen for å gi korsryggstøtte, og bringer den nedre tilbake til justering. Armlenene på ergonomiske stoler har ofte justerbar høyde også, så armene kan hvile der de naturlig bøye.
Kneler Stoler

kneler stoler består av en back-mindre sete og et bein pad for leggen å hvile mot. Setet kan vippes frem, vipper bekkenet fremover andbringing ryggraden i riktig justering. Kroppsvekt er støttet av bekkenet og leggene. Ulempen til denne type stol er mangelen på støtte i ryggen, spinal musklene må kunne holde personen fra lute hvis du er sliten. I tillegg trenger stolene ikke har hjul og må manuelt flyttes for å endre arbeidsstillinger.

Exercise Ball Stoler

Exercise baller blir ofte brukt i treningssentre og rehabilitering anlegg for å styrke kjerne-og ryggmuskler. Ballene kan også brukes som kontorstoler. De krever postural muskler til å holde ryggraden oppreist og holde personen fra å falle av ballen. Forskning har vist at det å sitte på en øvelse ball i stedet for en tradisjonell kontorstol kan redusere ryggsmerter også. Ballen kan anvendes i seg selv som en stol eller plassert i en base utformet for å holde ballen i en stabil stilling. Basene ofte har hjul for å gjøre dem enkle å flytte rundt er
Saddle Stoler

Saddle stoler oppkalt etter deres sete form;. De er utformet som en hest sal. Setet er back-mindre med en pommel i sentrum som posisjonerer bekkenet i en vinkel som bringer ryggraden oppreist. Sadelsetet høyde er justerbar og kan brukes ved arbeidsflater som ellers ville kreve henstand. Disse stolene har vanligvis hjul også.

helse

· Hvordan kjøpe injiserbare HGH Online 
· Laryngofaryngeal Reflux 
· Holisitic Nutrition sertifisering 
· Hva er et B12 Lab ? 
· Hvordan få en Kaiser Health Insurance Quote 
· Liste over Kombinasjon Utveksling Foods 
· Om Umbilical Cord Blood Storage 
· Alzheimers sykdom Long-Term Effekter 
· Eggstokkene og bekken Cancer Symptomer 
· Hvordan Sammenlign Raffinert og uraffinert karbohydrater