Hvordan behandle Hodeskader

Når en person opprettholder en hodeskade, hevelse i hjernen kan føre til. Hvis skaden er alvorlig nok, kan en person oppleve støt (brusing) eller en blodpropp ellers kalles en "hemotoma." Hevelsen eller "ødem" kan føre til at hjernen til å utvide i en slik grad kan det faktisk presse innholdet i en hodeskalle til en side av hodet. Dette kan resultere i et bredt spekter av symptomer som noen ganger kan selv gå unoticed. Å behandle hodeskader, er det et par ting du må huske på som symptomer kan nå en topp eller avta avhengig av hodeskade. Du trenger
Basic HLR
Tålmodighet
En mobiltelefon
kluter
Gauze
Vis flere instruksjoner
Unn Hodeskader
1

ut om hodeskade er stengt eller åpen. En lukket personskade kan oppstå noe som et slag mot hodet, men kan ikke være lett eller utad synlig. En åpen hodeskade er når skallen kan faktisk bli brutt åpen.
2

Talk og sjekke for uregelmessig pust. Et vanlig symptom på alvorlig hodeskade er uregelmessig pust. Mens du snakker, merke hvis personen hadde problemer med å relatere hendelser til deg. Bortsett fra å puste faktorer, vil dette også gi deg beskjed hvis personen opplever andre symptomer som sløret tale, svimmelhet og personlighetsforandring.
3

Hold personen i ro. Prøv å ha den personen bli så stille som mulig. Hvis personen er bevisstløs, behandle en person som om de hadde en alvorlig ryggskade. Stabilisere hodet på linje med ryggen er en måte du kan gjøre dette. Hvis en person er blødning, trykker du på en klut til det åpne såret og holde det der uansett hva, selv om de blør mye. I tilfelle av et brudd, ikke trykk på den. Bare dekke eller kle såret, hvis du kan.
4

hindre kvelning. Hvis en person er oppkast eller blødning fra nesen eller munnen, prøve å hindre dem fra å kveles. Gjør dette ved å bevege hodet, nakke og kropp som en. Aldri vippe hodet eller bevege nakken alene.

helse

· Hva er årsakene til Bad Okklusjon? 
· Hvordan er Kjemisk peeling nyttig for deg? Og hvordan du kan bruke det? 
· Hvordan Inkluder Holistisk Self-Care in Your Daily Routine
· Hva er årsakene til smittsomme sykdommer? 
· Fosomax: Consumerinjurylawyers: 
· Overvekt og fedme 
· Hvordan å klø en Poison Ivy Utslett uten å skrape 
· Hvordan behandle en virkelig dårlig Rope Burn 
· Forskjell på blodtransfusjon Vs. Trobmocyttransfusjon 
· Bedrail Farer