Hva Hansker bør brukes for Polyuretan Spray?

Polyuretan spray er en flytende kjemiske isolasjonsmateriale påføres ved sprøyting. Personlig verneutstyr er nødvendig for å håndtere og bruke den, inkludert spesielle hansker. Ingredienser og Eksponering

Polyuretan spray er en kjemisk sammensetning av mange ulike agenter, de farligste blir isocyanater. Det krever spesiell håndtering for sikkerhet og helse. Eksponering forårsaker alvorlig irritasjon i øyne, gastrointestinale og respiratoriske systemer, og hud. Fatale astmaanfall og fortsetter pustevansker som hoste, kortpustethet, piping i brystet, og tetthet i brystet er de verste konsekvensene av eksponering.
Kjemisk beskyttelsesdrakt

Occupational Safety and Health Administration krever personlig verneutstyr og kjemiske verneklær for arbeidere håndtering av kjemikalier og farlige materialer. Det krever beskyttelse mot og forebygging av kjemisk kontakt med ubeskyttet hud og andre typer eksponeringer som forårsaker skade eller død.
Personlig verneutstyr

Håndtering og bruk polyuretan spray krever iført full ansiktsmaske, som er godkjent av Statens institutt for Occupational Safety and Health, en åndedrettsvern (APR) eller pusteapparat med lufttilførsel (SAR), vernebriller, kjemikalieresistente hansker, kjemisk-resistente verneklær som lang ermet kjeledress eller en full body dress med hette og kjemisk-resistente montert støvler eller sokker.
Hansker

Spesielle hansker må brukes sammen med annet beskyttelsesutstyr ved håndtering og bruk av polyuretan spray for å unngå eksponering for kjemikalier. Stoff hansker belagt i nitril, neopren, butyl-, eller PVC er nødvendig. Disse er alle syntetiske gummi-lignende materiale som gir en fleksibel, ugjennomtrengelig beskyttende barriere for huden på fingre, hender og håndledd.
Andre bruksområder for nitrilhansker

nitrilhansker gir sterk beskyttelse, er motstandsdyktig mot punktering og gjennomtrengning av kjemikalier eller absorpsjon, og er holdbare og latex-fri. I tillegg til beskyttelse mot isocyanater, er nitrilhansker brukes i den medisinske industrien for beskyttelse mot kjemoterapi og kjernefysisk materiale, og i industrien hvor det er kjemikaliehåndtering og eksponering under produksjon.

helse

· Hvordan å få vekt etter fylte 50 for menn 
· Risk Assessment Grunnleggende 
· Akillessene Forlengelse Prosedyrer 
· Fakta om Metylfenidat 
· Slik fjerner liktorn uten kirurgi 
· Herb Grinder 
· Enkle trinn for å velge en øyelege 
· Røyker Detox 
· Hvordan Reading kan hjelpe med vekttap programmer 
· Lavere kolesterol og bedre Blood Sugar naturlig med Bukkehornkløver