Hva er Toolbox-møter i Construction?

Toolbox forhandlingene er en effektiv del av en konstruksjon sikkerhet program. Stedsspesifikk helse og sikkerhet blir drøftet på disse møtene. Den korte, målrettet trening understreker viktigheten av temaet til ansatte. Formål

Toolbox snakker adressere faktiske og forventede sikkerhetsmessige bekymringer for planlagt prosjektarbeid. Samtalene gir en mulighet til å forholde seg konkrete sikkerhetsmessige bekymringer med de jobbene som skal utføres. Gi
emner

Generelle beskyttelses-og oppgave-spesifikke bekymringer en kontinuerlig kilde til tema for diskusjon. Case-studier av konsekvensene av utrygge handlinger er effektive i å få arbeidstakere til å forstå og huske viktige sikkerhetsmessige leksjoner.
Lengde

De mest vellykkede møter varer mellom 10 og 15 minutter. Kort trening gjør et poeng uten å gjøre leksjonen nedlatende og kjedelig.
Frekvens

Toolbox taler som skal gis minst en gang i uken. At farlige byggeplasser, kan trening avholdes daglig.
Regulatory Compliance

Styrende regelverk, herunder de av OSHA og den kanadiske Board of Labor, krever arbeidsgivere til å utdanne fagarbeidere om farene som utgjøres av det arbeidet som utføres. Verktøykasse forhandlingene er en akseptert form for trening.
Hold Records

Records må holdes som et bevis på trening. Har ansatte undertegne en frammøte arket som registrerer dato, varighet og tema for all opplæring presentert.

helse

· Hvordan å donere et barns Tilpasset i Texas 
· Trenger å vite-Slik fjerner cellulitt Før Badedrakt Season 
· Tornado Safety of produseres hjem 
· Hvordan unngå Lice 
· Hvordan forbedre pH-nivåer i kroppen 
· Hva er CCS sertifisering? 
· Hjem Remedy med Dental Vanning 
· Hjem rette for sjelden vannlating 
· Hvor mye Karbonmonoksid er i sigarettrøyk? 
· Binyrene Disorder Symptomer