Hva er en CAS-nummer i HMS-ark?

HMS-datablad (MSDS) brukes på arbeidsplassen som kan gi viktig informasjon om sikker bruk og avhending av kjemikalier og blandinger. Vanligvis standard datablad inneholder 16 seksjoner der vital informasjon om et produkts identitet, farer og egenskaper er beskrevet. Kjemisk identitet

For å kommunisere om kjemikalier i en standardisert måte, mye av verden bruker en standardisert numeriske identifikatorer kalt cas.nr. (RNS), i stedet for kjemiske navn.

CAS

CAS, eller Chemical Abstracts Service, en divisjon av American Chemical Society, tildeler unike CAS-nummer til den enkelte kjemikalier. Vanligvis er det én bestemt CAS nummer for hvert kjemikalie.
Format

CAS RNS alltid ta form av en kode delt inn i tre seksjoner atskilt med bindestreker . Den første delen inneholder minst to sifre, inneholder den andre seksjon alltid to sifre og den tredje seksjon alltid inneholder ett siffer. Vanligvis ville en CAS RN se ut: [siffersekvens]-XX-X. For eksempel er CAS nummer for benzen 71-43-2 og CAS nummer for kobber er 7440-50-8.
Reasoning

På grunn av den ekstraordinære antall kjemiske navn synonymer og antall språk brukere av kjemikalier snakke, bruke tall for å identifisere kjemikalier gjør kommuniserer viktig informasjon mer effektivt. I tillegg databaser som inneholder informasjon om kjemikalier er bedre i stand til å håndtere søk basert på koder enn flere kjemiske navn synonymer.
Hvor Finn en CAS-nummer på HMS

Rundt om i verden, de formatene som brukes til å skrive datablad variere betydelig. Vanligvis vil du finne CAS RNS for kjemikalier i et produkt på den første siden av en HMS-datablad i enten § § 2 eller 3.

helse

· Homeopatiske hud rettsmidler 
· Hvordan vite om du har 'Abdominal Epilepsi' Or Autonomic Anfall 
· Slik unngår du at klinisk depresjon 
· Scottsdale Boot Camp holde deg i form til The Future 
· Aorta aneurisme Symptomer 
· Overnattingsturer Akne Rettsmidler 
· Hvordan å holde oversikt over din egen fysikk eksamen Resultater 
· Hva slags Doctor Treats ADHD? 
· Urinblæren Symptomer 
· Hvordan bygge en Kernel Module i Assembly