Om Wrist Bukseseler

håndleddet bukseseler er tilgjengelig i en rekke stilarter, materialer og størrelser som er spesielt utviklet for å gi støtte til håndleddet. De kan brukes mens engasjerende i idretter som tennis, bowling eller bueskyting og er også slitt for å avhjelpe problemene stammer fra helse, arbeid eller sports-relaterte problemer som carpal tunnel, leddgikt, forstuinger, senebetennelse og stammer. Funksjon

håndleddet bukseseler tjene flere nyttige formål ved hjelp av sin unike design. De gir direkte støtte til håndleddet eller håndledd og underarm ved å begrense mengden av stress og unødvendig bevegelse av håndleddet. Immobilisering og begrensning av håndleddet kan bidra til å lette smerter og ubehag forbundet med håndleddet skader og fremme helbredelse til håndleddet etter operasjonen.
Funksjoner

hanske som brace passer sikkert over håndleddet med en løkke over tommelen for å hindre slipping og kan ha en støtte stang eller polstrede puter under brace. Regulering er lette og kan dekke håndled eller håndleddet og en del av underarmen eller omfatte underarmen til albuen. Materialer variere fra mykt semsket skinn og strikker til polyester og bomull blander og kan ha cinch stropper med kroker eller borrelås for å justere tettheten på brace. Noen modeller har luftinntak for å forhindre svetting.

Fordeler

håndleddet bukseseler gi nødvendig støtte til håndleddet mens du lar fingrene til å være fri og upåvirket av seler, noe som gjør dem et nyttig hjelpemiddel på arbeidsplassen når repeterende håndbevegelser er stadig brukes. Støttestangen absorberer trykk og holder håndleddet i en nøytral stilling som tillater den å slappe ved å hindre bøyning og gjentatte bevegelser. Det er bukseseler laget spesielt for bruk om natten når du sover.
Tips

Juster spenningen i spenne ved å løsne stroppen eller justere borrelås slik at seler er ikke for stramt og påvirke sirkulasjonen i hånden og håndleddet. Bukseseler er tilgjengelig har det både varme og kjøleelementer for å hjelpe til med behandling. Håndleddet bukseseler er tilgjengelige i bestemte størrelser eller i one-size-fits-all wrap-around design. Noen er utskiftbare mellom høyre og venstre hånd, mens andre er spesielt beregnet for én hånd eller den andre.
Warning

konsultere legen din før du kjøper en håndleddet spenne slik at han kan avgjøre om et håndledd seler er nødvendig og må bæres eller hvis iført en spenne vil forverre eller forbedre problemet. Legen kan også bestemme hvilken stil ville gi den beste støtte og foreskrive noen spesifikke instruksjoner om når, hvor og hvor lenge håndleddet spenne skal brukes.

helse

· Vet du naturlig rettsmidler og behandling for skabb? 
· Hvordan behandle Cystisk akne eller acne Knuter 
· Hva er behandlingen for hyperhidrosis? 
· Improve Your Workout Rutine med trening videoer 
· Sunn Skin Care Starter med ingrediensene 
· Hva bør Vegetarianere spiser når de har en bihulebetennelse? 
· Hvorfor er jording nødvendig Elektrisitet? 
· Astma medisiner for de med hjerteproblemer 
· Hvordan identifisere symptomer på Trench Mouth 
· Reseptbelagte Meds som forårsaker positive urinprøver