Hvordan få en Photofacial

En photofacial er en prosedyre som brukes til å redusere synligheten av pigmentflekker, mild akne arr, rødhet og andre hudproblemer som regel forårsaket av soleksponering. Tenk å få en photofacial hvis du ønsker å forbedre utseendet på huden din, spesielt i ansiktet og brystet. Instruksjoner
en

Vet at en photofacial innebærer konsentrere en intens lys som gir milde pulser til de dypere lag av huden. En photofacial bruker en bredbåndstilkobling lys over mange bølgelengder, noe som betyr at den kan trenge dypere enn en laser, som overfører en enkelt bølgelengde og er begrenset i dybden det kan oppnå.
2

De fleste trenger 3-6 behandlinger for å realisere full effekt, plassert tre ukers mellomrom. Hver behandling tar omtrent 30 til 45 minutter. Noen pasienter opplever mild ubehag under prosedyren. Hvis huden din er spesielt sensitiv, kan du be legen om å bruke en aktuell krem ​​på huden din før prosedyren, som eliminerer mest ubehag.
3

behandlinger er gjort i et legekontor og krever vanligvis lite hvis ingen nedetid for utvinning. Rødhet er vanligvis borte i 24 timer. Mild hevelse i ansiktet kan oppstå i flere dager etter en behandling, særlig ved alvorlig solskadet hud. Arr eller infeksjoner i huden på grunn av inngrepet er svært sjeldne, men noe å huske på.
4

Innse at å få en photofacial ikke vil bedre linjer på pannen, kråke føtter eller rynke linjer , og er ikke en erstatning for en ansiktsløftning. Kostnadene varierer, men kjører i området fra $ 350 til $ 600 per behandling.

helse

· Hvordan endre oppførselen til en Teen som stadig søker oppmerksomhet fra Boys
· Hvor å finne beste forholdet Therapy? 
· Hvordan rapportere misbruk på omsorgsboliger 
· Eye Care Tips for databrukere 
· Tongkat Ali Mer enn asiatiske Viagra 
· Om Medicare Advantage Programvare 
· Slik bruker du en fordamper for brystet lunger 
· Slank I seks Wisdom From Debbie Siebers 
· Er det viktig å rense vann fra Lead? 
· Vekttap programmer