Restylane Vs. Botox

Restylane og Botox er injiserbare produkter utviklet for å forynge ansiktet og rette utseendet på ansikts aldring. De to kan brukes separat eller i kombinasjon, avhengig av pasientens individuelle behov. Historie

Restylane er opprettet i Sverige og har vært brukt internasjonalt siden 1996. I 2003 godkjente det amerikanske Food and Drug Administration Restylane for kosmetiske formål. Botox er produsert av det amerikanske selskapet Allergan, og ble godkjent i 2002 for kosmetisk bruk.
Funksjon

Restylane er en hyaluronsyre filler utformet for å korrigere moderat til alvorlig ansikts rynker og folder. Hyaluronsyre er et naturlig forekommende substans i human hud som gir fylde og elastisitet. Botox Kosmetisk er avledet fra botulinium toxin type A, og er indisert for korrigering av rynker mellom brynene. Imidlertid er Botox Cosmetic også mye brukt rundt øynene og på pannen. Botox Kosmetisk virker ved å lamme musklene som forårsaker rynker, mens Restylane fyller i folder og rynker.
Time Frame

Selv om dette varierer fra individ, den resultater fra en behandling av Restylane varer vanligvis ca 9 måneder. Botox Kosmetisk resulterer vanligvis vare i ca 4 måneder.
Cost

Kostnad for Restylane og Botox kan variere fra injektor og etter region. Restylane er pakket og administreres i hetteglass. Ett hetteglass med Restylane kan koste mellom $ 350 til $ 600. Pasienter trenger vanligvis 1 til 2 ampuller per behandling. Botox er pakket og administreres i enheter. Botox koster vanligvis mellom $ 8 til $ 15 per enhet, og de fleste mennesker trenger mellom 20-60 enheter per behandling.
Hensyn

Restylane og Botox bør administreres av en lisensiert profesjonell. Gjør din forskning og velge en kvalifisert kosmetisk kirurg eller injeksjon sykepleier. Insistere på en konsultasjon på forhånd for å diskutere alternativer.

helse

· Diet Temptations: De tre Fett Of Christmas som legger pounds til midjen din 
· Holistisk Cures for Foot Fungus 
· Hjem botemidler for Lice 
· Alkohol Hånddesinfiserende Effectiveness 
· Hvordan identifisere symptomer på Isjias 
· Fakta og løsninger av crack-kokain misbruk 
· Asbest fjerning Safety Plan 
· Eddik & Epsom Salt Detox 
· The ABCs of Agorafobi: Definisjon, symptomer og behandling 
· Inngrodde Fingerneglen Infeksjon