Hvordan forberede for en radikal mastektomi

En radikal mastektomi er et kirurgisk inngrep for å fjerne alle lymfeknutene under armen, brystmusklene og hele brystet. Mens denne prosedyren var standard i mange år, er det kun brukes i dag i tilfeller der kreften har allerede metastasized (spread) til brystmusklene, og ingen annen behandling alternativet er tilrådelig. Det kan kreve fjerning av ytterligere hud og fett i brystkassen for å fjerne alle involverte vev. Les videre for å lære hvordan å forberede for en radikal mastektomi. Instruksjoner
en

Gjenkjenne viktigheten av å ta drastiske tiltak for å fjerne alle spor av spredning kreft. I en radikal mastektomi, alt mulig kreftvev fjernet, inkludert utvidelsen inn i og rundt brystveggen. En lege vil vanligvis ikke anbefale denne prosedyren uten grundig behandling og eliminering av alle andre mindre inngripende alternativer.
2

Forbered deg på å ha kjemoterapi eller noen form for hormonbehandling før en radikal mastektomi å krympe svulsten. Dette kan gjøre det mulig å ha en mindre dramatisk fremgangsmåte enn en radikal mastektomi.
3

Forbered deg på en radikal mastektomi å kreve en lengre kirurgisk tid enn noen annen type mastektomi. Det er en mer komplisert kirurgi på grunn av mengden av vev involvert.
4

Forventer at alle lymfeknutene i brystet og under armhulene å bli fjernet i løpet av en radikal mastektomi. Lymfeknutene er en del av lymfesystemet som sirkulerer lymfe (en væske som bidrar til å bekjempe sykdom og smitte).
5

forutse en justering til aktiviteter etter en radikal mastektomi. Beskyttelse av den kirurgiske side (spesielt armen og hånden) kan være nødvendig i månedsvis. Det er viktig å forstå omfanget av nerve involvering i fjerning av massive mengder vev.
6

Diskuter med onkolog din mulighetene for kjemoterapi og stråling etter en radikal mastektomi. Forberede seg på forhånd for den lange utvinning og fortsatt behandling som kan være nødvendig for å gjenopprette fra kirurgi.
7

Lær forskjellen mellom en radikal mastektomi og en modifisert radikal mastektomi. I en modifisert radikal mastektomi, vil så mye av brystveggen og muskler som mulig stå.
8

vite at stadium av kreft engasjement vil avgjøre om en radikal eller endring radikal mastektomi er mest sannsynlig å gi den beste muligheten for kontroll av kreft. Pasienter med Stage I og II kreft kan bli tilbudt muligheten til en modifisert radikal mastektomi. Stage III brystkreft er bedre kontrollert med en radikal prosedyre.

helse

· Beste behandling for tilstoppede porer og hudormer 
· Om kolitt & Skin Problemer 
· 2 enkle tips for å dramatisk øke Chest størrelse og styrke 
· Fotsår Behandlinger 
· Overvinne Klaustrofobi 
· Forstå ECA Stack 
· Aircraft Tire Safety 
· B12-injeksjoner for behandling av anemi 
· Er nevropati Regnes Svekkende? 
· Hvordan behandle Foot Blemmer med hjem rettsmidler