Slik fjerner en føflekk

fødselsmerker, som andre hudproblemer og blemmer, kan være vanskelig å leve med kosmetisk når de er synlige, spesielt i ansiktet eller halsen. Fjerne en føflekk er mer involvert enn naturlig rettsmidler, som har varierende grad av suksess i lysne dem. Når du finner ut noen svært viktige medisinske hensyn, kan du gjøre en mye mer informert beslutning om hvordan du ønsker å behandle fødselsmerke. Du trenger
en bord-sertifisert hudlege
Vis flere instruksjoner Håndstad Først Behandling Second
en

fødselsmerker er vanligvis godartet, og de fleste har hatt en lege identifisere hvilken type fødselsmerke de har svært tidlig i livet siden de er vanligvis tilstede ved fødselen (derav navnet), eller kort tid etter. Ifølge en artikkel i Times Online, har én av 10 babyer en blodåre fødselsmerke ved fødselen eller like etterpå, og de fleste er midlertidige. Det er fortsatt svært viktig å ha en hudlege gi deg råd hvis du har besluttet å søke behandling eller mulig flyttbare av føflekk din. Dette gjelder spesielt hvis din fødselsmerke har endret seg i størrelse, farge eller tekstur. Også, ikke ignorere en føflekk som begynner å klø eller føles ømt å ta på. Et bord-sertifisert (eller bord-kvalifisert) hudlege er det beste utgangspunktet for å få dyptgående informasjon om alle dine valg. Husk, det er fordeler og ulemper til alle medisinske prosedyrer
2

Din helse bør komme før kosmetikk;. Derfor er det viktig å håndtere eventuelle medisinske problemer forårsaket av et fødselsmerke først. Hvis en føflekk som forårsaker problemer med syn eller andre helseproblemer, bør du arbeide tett med legen din for å løse helse handler først og fremst. Visse fødselsmerker av hodebunnen og ansiktet har vært forbundet med en økt risiko for glaukom og beslag. Det er svært viktig at du nærmer deg å fjerne fødselsmerke fra et helsemessig ståsted først og deretter fra en kosmetisk ståsted.
3

Leger er mer vanlig å bruke laser behandlinger for å minimere permanent, eller portvin flekken , fødselsmerker. Laser behandlinger kan dramatisk lette et fødselsmerke og i noen tilfeller nesten fjerne dem helt. Laser behandlinger kan gjøres på noen få timer, eller det kanskje ta en rekke behandlinger, med nøye overvåking av det behandlede området i mellom øktene. Ankomsten av laser behandling for å fjerne og lyn fødselsmerker har gitt mange mennesker en svært ettertraktet rette og en fornyet selvtillit.
4

Naturlig rettsmidler for lightening fødselsmerker er rett og slett prøving og feiling. En diett høy i antioksidanter er en felles forslag. Vitamin E og selen tilskudd er utmerket for sunn hud, men bør du få en daglig dosering anbefaling fra legen din. I det minste, en diett høy i ferske økologiske frukt og grønnsaker hjelpemidler i generelle helse, så det er verdt et forsøk! En vitamin E krem ​​eller en havremel ansiktsmaske brukes daglig kan gi deg et positivt resultat. Vær forsiktig når du bruker en tanning bed, da de kan øke fargeintensiteten på fødselsmerke. Bruk alltid en god solkrem når du er utendørs i lengre perioder av gangen.
5

fødselsmerker er kilden til mange legender, myter og koner historier. Men til de som har dem i synlige områder, de er langt mindre tiltalende enn folklore. Ta det første skrittet ved å finne en hudlege som vil jobbe med deg for å finne løsninger som adresserer dine individuelle behov.

helse

· Hvordan ta aciphex 
· Alkoholforgiftning Remedy 
· Posisjonelle terapi for søvnapné 
· Hvordan gjøre kinesiske Eye Øvelser 
· Ørevoks fjerning hjem rettsmidler 
· Hvor kan personer med No Health Insurance Go? 
· Hvor å Feilfri Hospital Beds 
· Lasik korrigerende øye kirurgi: En effektiv måte å korrigere synet 
· Hvordan Stopp Mygg Bites 
· Mild angstlidelse