Kan noen Rock High-innsnevrede shorts?

High innsnevrede shorts fremheve den naturlige waistline og forbedre utseendet på et timeglass figur for de fleste tall, når slitt med en bluse eller topp som fungerer med den svært fasjonable stil. Du kan rocke et par high-innsnevrede shorts med noen kreative styling tips til best passer din personlige smak og spesifikke kroppen. Har Spark dette en ide?
Høy innsnevrede shorts med trendy Tops
En rullebane modell i en form som passer beskjære toppen og konservative high-innsnevrede kort antrekk.

Crop topper er rett på trend med høy innsnevrede shorts. Hvis en avling topp er noe du ønsker å prøve, men er skremt fordi du har litt av en mage, er et par high-innsnevrede shorts en flott løsning. Fordi disse shorts dekker nedre del av magen - der de fleste kvinner bærer ekstra mage vekt - sammenkoblingen vil bare legge igjen en liten mengde kjøtt viser rett under brystkassen, som vanligvis er en av de minste målinger på en kvinne. Gjøre antrekket mer konservativ med lengre Seersucker shorts og en mer strukturert og montert avling topp. En topp med en side glidelås eller knapper vil gi deg den tettsittende sikkerhet en løsere avling topp vil ikke. Tank topper er også en populær sammenkobling med høy innsnevrede shorts. Dette er et flott antrekk hvis du har en hittebarn-lignende figur og er på utkikk etter måter å skape inntrykk av kurver. Men hvis du er topptung en stram singlet gjemt i høy innsnevrede shorts kommer til å fremheve det aspektet av formen din. Du er bedre sammenkobling høy innsnevrede shorts med en løsere passende bluse.
Dressing Up High-innsnevrede shorts
Skuespiller January Jones viser en stilig måte å bære høy innsnevrede shorts med en knapp ned skjorte.

høyt liv shorts er tilgjengelig i alle stiler, fra moderne til klassisk. For kvinner ikke i aldersgruppe eller kroppstype å prøve de mer vågale versjon - high-innsnevrede og knapt forbi booty - nok av andre alternativer eksisterer. Et par svarte, smoking-stil, høy innsnevrede shorts er klassiske og fantastisk med en langermet button-up bluse som er gjemt i shorts med et par svarte semskede plattform hæler. Dette er et flott antrekk til middag eller en kveld hendelse, og arbeider med mange typer kroppen. Høy innsnevrede shorts laget av lær eller med blonder overlegg er andre gode alternativer for en kvinne som er mer moden og foretrekker en mer klassisk tilnærming til mote, men liker å prøve seg på en trend. Enten lær eller blonder shorts er vakker med en button-down chiffon bluse, gjemt i og kneppet helt opp med et par av høy hæl sorte bootie sko.
Høyt liv Jean Shorts
Veldig korte high-innsnevrede shorts og beskjære topper er best egnet for svært fit kropp typer, som vist på modellen Alessandra Ambrosia.

Høyhuset denim shorts er alle rave på musikkfestivaler og kan se flott ut på flere ulike kroppstyper - men ikke ved å bære dem på nøyaktig samme måte. Hvis du har et timeglass eller rektangulære kroppstype, kan du bære en stram par high-innsnevrede shorts og bære dem ganske kort. Hvis du er eple-eller pæreformet, vil du se bedre i high-rise shorts som er en størrelse større enn vanlig bukse størrelse, belte dem til å fremheve midjen din. Bruk dem med en uformell T-skjorte for dressing ned eller med blonder tank for dressing opp litt - og alltid stikke i skjorta
høyt liv Short Suit Set
<. br> Solange Knowles idrett en moteriktig rosa high-innsnevrede kort farge.

en matchende shorts og blazer skaper lengde og ser vakkert med et par hæler og en høy-hals bluse som knapper opp eller til og med bånd i nakken. Hvis du er kroppen bevisst, se etter lengre lengde i både shorts og blazer. Denne elegante sommer antrekk er passende for en rekke arrangementer fra bryllup til brunsj med jentene.
Hensyn
p Hvis du har et rundt tall, med svært lite eller ingen midjen, høy innsnevrede shorts er ikke den ideelle stil for din kroppstype, og det vil være vanskelig å finne et par som passer ordentlig. Hvis du har en wasitline, men du er bygget tykkere på andre områder som for eksempel bunnen din, ikke nøl med å bære denne stilen. Bruk en svart bluse med svart shorts og svarte hæler for å skape en slankende monokromatisk utseende. Hvis lårene er ikke din favoritt kroppsdel, se etter lengre shorts som har en løsere passform rundt leggen. Høy innsnevrede shorts er en fin måte å fremheve det positive, så hvis du har en midje, rocke dem.

mat

· Makroner og deres Sunn Påvirker 
· Når Betyr Lemon Basil Flower? 
· 5 Hjem rettsmidler for å kurere dårlig ånde 
· Helsekost God Drikkevarer 
· Ny lov gjør Drug Rehab et bedre valg enn Doctor-Shopping I Tennessee 
· Cooking for et publikum Hvordan å gjøre det mindre stressende 
· Petit Verdot Forfall hell i Temecula CA Valley Vinprodusenter 
· Fire ulike skoler kinesisk Cooking 
· Best makaroni og ost Oppskrift: Topp 10 Mac og ost Retter å tjene 
· Kaffe Kopper: The Best Coffee Mug å passe din smak