Hvordan lage og dekorere en barnehage Uten Painting

Nothing uttrykker følelsen av en baby kommer til verden enn å dekorere en barnehage for den lille nykommeren. Mens det er spennende å visualisere et rom som passer for et spedbarn, holde rommet enkel og avstå fra for mange permanente tillegg lar plass til å vokse og tilpasse seg sammen med barnet ditt. Selv om du kanskje ikke ønsker å male rom for ulike grunner, kan du fortsatt finne spenning i dekorere denne spesielle rom for deg og din nyfødte å dele. Har Spark dette en ide?
hva du trenger
Malerier
Photographs
Wall inventar
Gardiner
sengetøy
Crib
gyngestol
Toy brystet
Stellebord
Utstoppede dyr /leker
Nightlights
spille matter
Baby monitor
Safety plugger
Barnesikring
Vis flere instruksjoner
en

Hang malerier og fotografier som bruker lyse farger, for eksempel pasteller, for å opprettholde et rolig miljø. Pass på veggen inventar er barnesikker. Når du velger farger for gulvet, hold deg til lyse nyanser for å gi rommet et mer romslig følelse.
2

Velg gardiner og sengetøy stoffer med fargenyanser som passer til gulv og vegger. Vær kreativ og bruk design som dyreprint, prikker eller godteri striper å friske atmosfæren.
3

Flytt en barneseng, gyngestol og leketøy brystet inn i rommet, arrangere dem som ønsket . Hvis sengen ikke har uttrekkbar barer, er et stellebord nødvendig.
4

sted massevis av utstoppede dyr og plysj leker i ulike deler av rommet. Sikre noen leker du kjøper oppfyller de generelle retningslinjene for sikkerhet for spedbarn, unngå noe med skarpe kanter og små deler.
5

Legg tilbehør som nattlys, spille matter og en baby monitor. Bruk plast sikkerhet plugger i ubrukte strømuttak. Hvis rommet har skap med skarpe dør kanter eller som har baby kluter og andre baby-pleie produkter, bruke barnesikringen for å hindre uønsket tilgang.

Mor og barn

· Hvordan å lære barna om hjelp Trygge Hender & Feet
· Tenåringer lever med Epilepsy
· Hva er noen kunst og håndverk Kids kan gjøre? 
· Barnas aktiviteter i stille tid i klasse School
· Barneklubb Ting å gjøre i Springfield, MA
· Utviklingsmessig passende Literacy Aktiviteter for Preschool
· Læringsstiler i Toddlers
· Hva slags Suit er passende for en ulovelig Soiree? 
· Hvordan håndtere Separasjon fra din Husband
· Meditasjon For Parents