rengjør en akustisk flis

Acoustic fliser er mest brukt for drop tak på grunn av deres lave kostnader og enkel tilgang til den åpne plassen over dem. Acoustic fliser er svært porøs, og vann vil skade den og få den til å falle fra hverandre, slik at metode for rensing du bruker, avhenger av overflaten dekker. Noen fliser er malt, og noen har ingen belegg i det hele tatt, noe som betyr at de ikke kan rengjøres med vann. Noen har sprayet-on finish som også må rengjøres uten vann

Du trenger:. .
Dropcloth
Gummihansker.
Øyebeskyttelse.
Støvsug med slange og børste.
Micro fiber støvtørking kluter.
Tørr Sponge (tilgjengelig på Janitorial forsyne butikker).
Artgum viskelær.
Long-håndteres svamp mopp (fine).
All-purpose rengjøringsmiddel.
 

Rengjøring Ubehandlet Akustisk Fliser


en.
Dekk møbler med en dropcloth. Ta på beskyttelsesbriller.
To.
Vakuum forsiktig rundt kantene og hjørnene av akustisk flis med en myk børste for å fjerne spindelvev. Støv flis flater med en mikrofiberklut støvklut.
tre.
Bruk tørr svamp, bruk en myk back-og-tilbake bevegelse for å fjerne eventuelle flekker. Bruk en artgum viskelær for å fjerne flekker fra tapetsert fliser.
 

Rengjøring Malt eller Vinyl-Coated Fliser


en.
Dekk møbler med en dropcloth. Ta på beskyttelsesbriller og gummihansker.
To.
Vakuum forsiktig rundt kantene og hjørnene av akustisk flis med en myk børste for å fjerne spindelvev. Bland alle universalrengjøringsmidler med vann, med en ratio på 4 gram av renere per gallon vann.
tre.
Wring like mye vann fra moppen som du kan for å hindre drypp. Start i et hjørne og arbeid til motsatt hjørne, tørker fliser med lyse, lette strøk.
Fire.
Bruk en visuell markør på fliser eller vegg for å holde plassen. Arbeid på tvers av rommet, skylle mopp ofte. Gjenta prosessen på steder der noen flekker igjen.
 

Tips og advarsler


 

     Hold ekstra fliser på hånden for å erstatte beiset eller ødelagte fliser.  Hold moppen så tørr som mulig ved rengjøring å holde vann drypper ned vegger eller på andre flater.  Unngå å bruke en stige for å forebygge mulige skader.  Bruk støvmaske for å hindre inhalering av støv og flis partikler.

sykdom

· hvordan gjøre trebord
· sammenligne lg og Frigidaire vaskemaskiner
· lærfrakken rengjøring
· skoen skinner metoder
· om briller
· hvordan du kan spare penger kjøpe hvitevarer
· set-i flekkfjerning
· hvordan en tampong arbeid?
· hvordan du rengjør rustfritt stjele kokekar
· feilsøking en mikrobølgeovn dreieskive som ikke roterer