Daily Archives: mars 7, 2019

Vær oppmerksom! Feil spisning av grønnsaker kan forårsake helseproblemer

spise grønnsaker forårsaket av feil helseproblemer (data plan)

Først den grønne bladrike grønnsaker lapskaus kokt lenge

grønne bladgrønnsaker bør ikke være lenge småkoke under matlaging. Ellers vil grønne bladgrønnsaker i nitrat omdannes til nitritt, lett å lage babymat forgiftning.

De fleste frosne grønnsaker har blitt lurt før, trenger du ikke har kokt for lenge, ellers vil det råtne, miste mye av ernæring.

For det andre, gulrøtter blandet med most gulrot saus

Ikke knust til gjørme saus med gulrøtter og reddiker. Fordi gulrøtter inneholder enzymer som kan ødelegge vitamin C, er vitamin C i radiken fullstendig ødelagt.

For det tredje, sopp også rent eller vaskevann nedsenking

sopp inneholder lysergic Zi alkohol, etter å ha mottatt sollys til vitamin D. Men hvis du vasker det for mye eller sukker det i vann før du spiser, mister du mye næringsstoffer. Ikke bruk jernpotter eller kobberpotter når du lager sopp for å unngå tap av næringsstoffer.

Fjerde, overdrevent forbruk av karoten

Selv om karoten er svært næringsrik for mennesker, men også ta hensyn til mat. For mye å drikke vegetabilsk juice laget av gulrøtter eller tomater, gulrøtter er sannsynlig å forårsake hyperlipidemi, ansikts og hånd huden blir oransje, tap av appetitt, mental ustabilitet, rastløshet, er enda søvn ikke er praktisk, Også ledsaget av nattskrekk, gråt, snakker og snakker.
Forrige123Neste

07 mar 2019