Daily Archives: mars 12, 2019

Det er ankommet i april, har du ikke spist ennå?

Det er den første frukten av Lingnan Kaichun. Den smaker godt og føles veldig behagelig å spise. Loquat knute våren, forsommeren moden, allment tilgjengelig begynnelsen før mai, men nå noen sørlige regioner, i mars og april hadde vært moden loquat, også begynne på den nordlige markedet.

loquat karoten-rike, de tre beste i frukten. Også rike på B-vitaminer, kalium, etc., riktig spising bidrar til å beskytte syn, fukter huden, kontroll av blodtrykk. Frukt rik på eplesyre, sitronsyre og andre organiske syrer, kan stimulere fordøyelseskjertelen sekresjon, økt appetitt. Å spise en bit kan ikke bare gjøre appetitten bred, men også bidra til å forhindre forkjølelse.

loquat heter & ldquo; av frukt i tillegg til Huang & rdquo;, ernæringsmessig fordel, også fordi den har visse helseeffekter. Loquat høy medisinsk verdi, frukt, frø, blomster, blader, bark, røtter, honning kan brukes som medisin. «Kompendium av Materia Medica» poster, & ldquo; loquat kan kjøre fem indre organer, nærende hjerte & rdquo; derfor Tørrhet hoste som kan spille en rolle i helsevesenet medisinsk og spiselig. Loquat inneholde laetrile, har det vist seg å ha studert slimløsende, astma.

Det er runde og lange fruktpunkter, og det er mange runde fruktkjerner og få lange fruktkjerner. Ifølge kjøttets farge er det ginkgo og rød frukt. Ginkgo kjøtt er hvitt til svakt gul, tynn og lett å skrelle, kjøtt myk og delikat, saftig og søt, og rød frukt kjøtt er oransje eller oransje-rødt, høyt karoten innhold, men skrelle tykke, kjøttfulle grov, sur smak, mer egnet for hermetisering .

loquat er en kort liste av frukt, for å dra nytte av sesongen til å kjøpe noen for familien å spise. Den foretrukne ginkgo kjøpstidspunktet, valg av høy modenhet til appelsinskall, håret intakt, moden, ingen frukt bedre. Sørg for å spise loquat skrelles, stein uspiselig på grunn av umodenhet eller skall pit inneholder amygdalin, en viss grad av toksisitet. Eldre kakerlakker anbefales ikke å spise for mye om gangen, 1 eller 2 kan være.

12 mar 2019